Skip to content
Argon Audio
Signaalkabel (set)

Argon Audio Classic IN1

€ 80,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Betaalbare, stevige en flexibele signaalkabel voor budgetinstallaties. Verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Classic IN1 – uitstekende signaalkabel voor een slimme prijs

  • Een uitstekende keuze voor budgetinstallaties
  • Geleiders van 99,99% zuurstofvrij koper
  • Dubbele isolatie
  • Robuuste stekkers met vergulde contactoppervlakken
  • Verkrijgbaar tot 10 meter lang
De Classic IN1 is een standaard RCA-kabel met een veel betere kwaliteit dan de kabels die je standaard bij een installatie krijgt. Hij is heel flexibel en gemakkelijk in het gebruik. De robuuste stekkers hebben een verguld contactoppervlak, zodat ze jarenlang mee gaan.

De geleiders van de Classic IN1 zijn gemaakt van 99,99% zuurstofvrij koper en de kabel heeft een dubbele isolatie, waardoor externe ruis het geluidssignaal niet stoort. De elegante witte finish benadrukt dat dit een echt kwaliteitsproduct is. Een uitstekende keuze voor budgetinstallaties.

De Argon Classic IN1 is verkrijgbaar met een lengte van 0,75 meter tot wel 10 meter, zodat je hem makkelijk helemaal naar de andere uithoek van je kamer kunt leggen.

 

Kies een kwaliteitskabel voor je installatie De kabels die je vaak bij hifi-producten krijgt zijn eigenlijk alleen bedoeld om te controleren of de installatie werkt of niet. De stekkers en geleiders zijn van belabberde kwaliteit, waardoor alle details en dynamiek verloren gaan. En dat hoor je, ook op een budgetinstallatie.

Als je echter investeert in een paar goede kabels, krijg je een optimale geluidskwaliteit en haal je het maximale uit je installatie. En als je kijkt naar wat het kost, is dit waarschijnlijk de slimste upgrade die je kunt doen.

Accessoires voor de Argon Audio Classic IN1

Technische specificaties

KleurWit
Kleur10,0 meter
Gewicht (kg)0,9
Hoogte verpakking (cm)7
Lengte verpakking (cm)20
Gewicht verpakking (kg)0,96
Breedte verpakking (cm)21