Skip to content
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio BASS15

€ 599,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Zet je je basgeluid graag voelbaar hard? Deze loodzware 15” subwoofer geeft je middenrif een flinke opdonder! Een monster om van te houden!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon BASS15 – 15” subwoofer met verpletterend basgeluid en een slimme prijs

 • Massief vermogen, ook in grotere kamers
 • Geschikt voor muziek en home-cinema
 • Naar beneden gerichte baspoort voor gemakkelijke plaatsing
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten
 • LINK-uitgang om meer subwoofers aan te sluiten
De BASS15 is een superkrachtige 15” subwoofer met een versterkervermogen van 500 watt. Als je op zoek bent naar een bas die je middenrif voelbaar hard laat trillen, dan zit je hiermee goed. De enorme 15” long-stroke speaker kan zich meten met een immense vloerluidspreker. En hoe hard je installatie ook gaat, met deze subwoofer gaat hij nóg harder.

Je kunt de BASS15 gebruiken voor muziek en home-cinema, voor een echt live-gevoel en filmeffecten die je broekspijpen laten wapperen. En als dat nog niet genoeg is, kun je nóg een BASS15 aansluiten, zodat ook de hele buurt kan meegenieten.

Hoe groot je kamer ook is en hoe hard je ook wilt gaan, de BASS15 kan het allemaal aan. En dat voor een prijs die gewone stervelingen ook nog kunnen betalen.

De BASS15 is verkrijgbaar in het zwart. Subwooferkabel apart verkrijgbaar.

Eenvoudig aan te sluiten en uit te breiden De BASS15 heeft een L/R en een LFE-ingang, waarmee je hem kunt aansluiten op alle versterkers of receivers met een pre-out of speciale subwooferuitgang. En natuurlijk heeft hij ook knoppen om het volume, de scheidingsfrequentie en de fase te regelen. Maar dat is nog niet alles.

De BASS15 heeft namelijk ook een LINK-uitgang, waarmee je een tweede BASS15 (in serie) kunt aansluiten – voor nóg meer basvermogen! Een handig detail voor iedereen die ‘maar’ één subwooferuitgang op zijn versterker heeft. Denk jij dat het niet hard genoeg kan? Dan is dit je kans op jezelf op de proef te stellen.

Onze oren kunnen de richting van lage tonen niet echt goed bepalen, en dus maakt het niet zoveel uit waar je de BASS15 neerzet. Als je hem bijvoorbeeld in een hoek zet, krijg je nog wat meer bas, zonder de subwoofer extra te belasten. Een subwoofer die in een hoek staat levert namelijk nog meer geluidsdruk, omdat het geluid akoestisch versterkt wordt door de wanden en de vloer. Probeer het zelf maar en zet de subwoofer neer waar hij het beste klinkt.

Het resultaat is een krachtige subwoofer die het stucwerk van de muren blaast, maar tegelijkertijd ook heel stil kan zijn als het moet. Dit is een echt hifi-product, maar dan wel met heel, heel veel vermogen – zeker voor deze prijs! Het best mogelijke basgeluid voor je geld!

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Massief vermogen, ook in grotere kamers
 • Geschikt voor muziek en home-cinema
 • Naar beneden gerichte baspoort voor gemakkelijke plaatsing
 • LINK-uitgang om meer subwoofers aan te sluiten
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten

Tegens

 • Neemt redelijk veel ruimte in
 • Sommige andere modellen hebben een exclusievere finish
 • Sommige andere modellen zijn nog krachtiger en/of strakker

Accessoires voor de Argon Audio BASS15

Technische specificaties

Frequentiebereik Hz (-3 dB)21-160
Versterker500 watt
Formaat woofer15"
Scheidingsfrequenties40-160 Hz
Constructie behuizingBasreflex

Aanbevolen producten