Skip to content
Argon Audio
Dempende voetjes

Argon Audio Audio Damping Feet

€ 49,00stuk
Heavy

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bescherm je vloer tegen putjes van je luidsprekers. Zelfklevend kussen dat trillingen absorbeert. 4 afmetingen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Damping Feet - een goede ondergrond voor je luidsprekers

Argon Damping Feet zijn zachte, kleverige dempende pads voor gebruik tussen sprekers en de ondergrond waarop ze staan. het is een slimme en geluidsverbeterend accessoires als je luidsprekers direct op bijvoorbeeld een houten vloer of in een rack worden geplaatst. In dergelijke gevallen worden de trillingen van het chassis of de kast doorgeven aan de ondergrond en dit zorgt voor een hoorbare geluidsverslechtering. Damping Feet verzwaken deze trillingen effectie, wat zowel jij als je buren zullen waarderen. Ze zijn ook een goede optie als je niet wilt dat je houten vloer door spikes wordt beschadigd. 

Ook bij je installatie Argon Damping Feet zijn ook in staat om de trillingen op te vangen die kunnen optreden als gevolg van luidsprekerbewegingen. Daarom kunnen ze ook gebruikt worden als onderdeel in een installatie. In het bijzonder CD- en DVD-spelers met gevoelige mechanica kunnen profijt hebben van een dergelijke demping. De kussens moeten contact hebben met de kast - het is niet de bedoeling ze onder de bestaande voeten te plakken.

Probeer het thuis! Het is onze ervaring dat de Argon Damping Feet in veel gevallen is een betere optie bieden dan sonic spikes, maar niet altijd. Daarom is het een goed idee om Damping Feet en spikes te vergelijken bij je luidsprekers en je eigen vloer. Dan vind je ongetwijfeld de oplossing die het beste gehoormatige verbetering biedt.

Meer maten voor meerdere doeleinden Argon Damping Feet zijn verkrijgbaar in verschillende maten, geschikt voor luidsprekers in verschillende gewichtsklassen. Ze worden geleverd in sets van 8 stuks, voor een paar stereo luidsprekers. De Single versie is voor een enkele luidspreker (bijv. een subwoofer of middenluidspreker) en bevat 4 stuks. De maximale belasting mag niet overschreden worden, dan zullen de pads gaan vervormen en verliest het zijn geluidsverbeterende functie.

Argon Damping Feet Light: voor luidsprekers/apparaten tot 14 kg Argon Damping Feet Medium: voor luidsprekers/apparaten van 10 tot 30 kg Argon Damping Feet Heavy: voor luidsprekers/apparaten van 20 tot 60 kg Argon Damping Feet Single: voor een enkele luidspreker/apparaat tot 50 kg

Accessoires voor de Argon Audio Audio Damping Feet

Technische specificaties

KleurZwart
KleurHeavy
Gewicht (kg)0,01
Hoogte verpakking (cm)18
Lengte verpakking (cm)3
Gewicht verpakking (kg)0,01
Breedte verpakking (cm)20

Recensies


5.0
4 recensies
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0