HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

SoundXtra HEOS 3 Muurbeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
SoundXtra HEOS 3 Muurbeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Ophangsysteem voor HEOS 3-luidspreker. Speciaal ontwikkeld voor een elegante en solide montage van de HEOS 3. Incl. verlengkabel, zodat je de externe voeding buiten het zicht kunt plaatsen. In zwart of wit.

HEOS 3 ophangsysteem – hang je HEOS 3 elegant en solide op aan de wand

Dit ophangsysteem voor de HEOS 3 is speciaal ontworpen om je HEOS 3-luidspreker op een solide en elegante manier aan de wand te hangen. En je krijgt er een verlengkabel bij, zodat je de externe voeding buiten het zicht kunt plaatsen.

Een slimme oplossing, of je nu twee HEOS 3’s aan de wand wilt hangen voor echt stereogeluid in je woonkamer, of als je één luidspreker gewoon muurvast wilt bevestigen, bijvoorbeeld in de keuken of slaapkamer.

Het ophangsysteem is speciaal ontworpen voor de HEOS 3. Ze passen dus perfect samen. Je hoeft niet langer te rommelen met onhandige universele ophangsystemen, maar hangt alle HEOS 3’s heel eenvoudig op aan de muur. Je HEOS-systeem bereikt hierdoor een ongekende hoogte – zelfs letterlijk dus.

Het systeem kan horizontaal en verticaal gedraaid worden, zodat je altijd een oplossing vindt die past bij jouw interieur en inrichting. Verkrijgbaar in zwart of wit, incl. verlengkabel.

Specificaties

  • Ophangsysteem voor HEOS 3-luidspreker
  • Kan horizontaal en verticaal gedraaid worden
  • Inclusief verlengkabel
  • Kleur: zwart of wit
  • Gewicht: 227 gram

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.