Skip to content
DALI
Spikes (set)

DALI Cone

€ 69,00set
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Spikes zitten tussen je luidsprekers en de vloer, en verbeteren de basweergave door trillingen van de behuizing te verminderen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI CONE SPIKES - Set van 4 spikes voor het verminderen van trillingen en verbeteren van de geluidsweergave

Spikes van DALI kunnen een ideale en betaalbare oplossing zijn als je bij je vloerstaande luidsprekers last hebt van een rommelinge, ongedefinieerde bas. Als een luidspreker direct op de vloer wordt geplaatst kan er een akoestische koppeling met de vloer optreden waardoor deze gaat meeresoneren. Niet goed voor het geluid, maar ook niet leuk voor de buren! Spikes lost dit probleem in een handomdraai op!

De spikes zijn eenvoudig met dubbelzijdig tape onder de luidsprekers vast te zetten, waardoor deze geïsoleerd wordt van de vloer. Heeft u parket of een andere vloer die gemakkelijk krast, dan plaatst u de beschermende plaatjes onder de punten van de spikes.  De hoogte van de spikes kan met enkele centimeters worden aangepast. Zo kun je de speakers levelen. 

Door deze isolatie worden de sonische eigenschappen van de luidspreker aanmerkelijk verbeterd. De bas wordt strakker, maar ook het midden krijgt meer detail en het hoog wordt losser. Wat dat betreft is een setje spikes een geringe investering in veel beter geluid. 

Let op: één set van 4 spikes is voor één luidspreker, voor twee speakers heb je dan ook twee sets spikes nodig. Titanium uitvoering.

Technische specificaties

KleurGrijs
KleurTitanium
Gewicht (kg)0,18
Hoogte verpakking (cm)11
Lengte verpakking (cm)3
Gewicht verpakking (kg)0,18
Breedte verpakking (cm)17