HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

BESPAAR 10% OP VINYL >>

Argon Audio Slipmat 1 Platenspeler toebehoren

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Slipmat 1 Platenspeler toebehoren

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Slipmat 1 is een eenvoudige platenmat die voorkomt dat stof en statische elektriciteit je geluid verpesten. Een slim accessoire dat ervoor zorgt dat je platen en draaitafel langer meegaan.

Argon Slipmat 1 – eenvoudige platenmat die stof en statische elektriciteit tegengaat

Slipmat 1 is een eenvoudige, antistatische en resonantiedempende platenmat waarmee je de vilten of rubberen platenmat die je meestal bij een draaitafel krijgt, kunt vervangen. Hij is aan beide kanten voorzien van het logo van HiFi Klubben, zodat je iedereen eraan kunt herinneren dat ‘Bad Sound Kills Good Music’.

Een platenmat helpt om resonanties te dempen, houdt stof tegen en vermindert statische elektriciteit. En dat zorgt ervoor dat platen hoorbaar beter gaan klinken, zelfs als je een goedkopere draaitafel hebt.

De Slipmat 1 is verkrijgbaar in het zwart. 

Specificaties

  • Platenmat
  • Kleur: Zwart 

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen