HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos PLAY:5 x 2 Draadloos muzieksysteem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAY:5 x 2 Draadloos muzieksysteem

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Sonos PLAY:5 x 2 bestaat uit twee draadloze luidsprekers met een mooi en groot stereogeluid. Het systeem is draadloos en veel flexibeler dan een traditionele stereo-installatie. Werkt perfect samen met de rest van je Sonos-systeem. Zwart of wit( let op wit meerprijs!)

Sonos PLAY:5 x 2 – draadloze luidsprekers met indrukwekkend stereogeluid en alle mogelijkheden van Sonos

  • Mooi stereobeeld met genoeg vermogen voor grote kamers
  • Compact formaat en goed geluid
  • Draadloos stereogeluid zonder traditionele stereo-installatie
  • Compatibel met Sonos-multiroomsysteem
  • Verkrijgbaar in zwart of wit

De Sonos PLAY:5 x 2 bestaat uit twee draadloze Sonos-luidsprekers met een mooi stereogeluid – zonder dat je een aparte versterker nodig hebt of kabels door je woonkamer hoeft te trekken.

Deze luidsprekers hebben een indrukwekkend vermogen voor dit formaat en hebben een mooi stereogeluid dat moeiteloos een kamer kan vullen. Het enige dat je nodig hebt is een voedingskabel. Je kunt ze dus gemakkelijk verplaatsen van de woonkamer naar de keuken, of meenemen naar het terras als je 's zomers buiten zit.

Je kunt het Sonos PLAY:5-systeem uitbreiden met andere Sonos-luidsprekers en gebruikmaken van de voordelen van dit geweldige multiroomsysteem. Zo kun je de meest populaire streamingservices afspelen met je smartphone, tablet of PC/Mac en ervoor zorgen dat de muziek in alle kamers van je huis altijd perfect gesynchroniseerd is.

De Sonos PLAY:5 x 2 is verkrijgbaar in het wit en zwart.

Meer informatie over de Sonos PLAY:5

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.