Skip to content
Sony XR-85Z9J LED-TV

SonyXR-85Z9JLED-TV

High-end 85” 8K/UHD-TV met schitterende beeldkwaliteit, Full Backlight LED en Sony’s fantastische, nieuwe XR-processor. Een echt topproduct van Sony!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony XR-85Z9J – high-end 85” 8K Triluminos LED-TV met Full Backlight, Cognitive XR-processor X-Wide Angle voor een extreme beeldkwaliteit

De Sony XR-85Z9J is een exclusieve, high-end 85” 8K LED-TV met de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van Sony’s unieke Triluminos Pro LED-paneel in combinatie met de nieuwe en extreem geavanceerde Cognitive XR-processor. Dit topmodel is voorzien van Full Backlight LED-achtergrondverlichting die via Local Dimming zorgt voor een ultranauwkeurige controle van het licht op het hele scherm. Hij heeft een schitterende lichtsterkte en een contrastweergave waar zelfs de beste OLED-TV’s van dit moment maar moeilijk tegenop kunnen.

De fantastische Cognitive XR-processor zorgt ervoor dat ook niet-UHD-beelden (HDTV, blu-ray enzovoort) geüpscaled en optimaal bewerkt worden. Zo weet je zeker dat je altijd het maximale uit het exclusieve 8K-beeldpaneel haalt.

Deze beeldschermen hebben een antireflectiebehandeling gekregen, waardoor het nog leuker is om TV te kijken in lichte kamers. XR Contrast Booster 20 zorgt voor nog helderdere beelden en X-Wide Angle geeft een extra brede kijkhoek, zodat je niet recht voor het scherm hoeft te zitten om te kunnen genieten van perfect beeld. Je kunt de TV aansturen via Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de stijlvolle metalen afstandsbediening met achtergrondverlichting.

Eindeloos veel entertainment met Google TV

De Sony XR-85Z9J heeft geïntegreerde Google TV, voor heel veel Smart TV-functies en heel veel gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Hiermee heb je alles binnen handbereik en haal je veel meer uit je Smart TV dan met het vorige Android TV-platform. Dankzij twee TV-tuners en de USB-opnamefunctie kun je zelf kiezen wanneer je naar je favoriete programma’s op de reguliere TV-zenders wilt kijken.

De beste TV’s van Sony worden geleverd met Bravia Core, waarmee je een beperkte tijd gratis een heleboel films kunt streamen (inclusief een aantal premières) met ongeëvenaarde kwaliteit. En je krijgt ook nog veel meer features, waaronder een blik achter de schermen enz. Je kunt meer lezen over Bravia Core op de website van Sony.

De Sony XR-85Z9J is verkrijgbaar met een metalen finish in Titanium Black. Inclusief afstandsbediening met achtergrondverlichting en metalen finish.

Let op: HiFi Klubben adviseert je altijd om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten op de TV, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Meer afbeeldingen van de Sony XR-85Z9J

Sony XR-85Z9J LED-TV

Highlights

 • 8K Full Backlight Triluminos Pro LED met Local Dimming
 • Cognitive XR-processor / XR Contrast Booster 20 / X-Wide Angle / X-Anti Reflection
 • Geïntegreerde microfoon voor voice-control (Google Assistant)
 • Google TV, opnamefunctie via USB en dubbele TV-tuners.
 • Exclusieve finish van metaal, ook op afstandsbediening

 • 8K Full Backlight Triluminos Pro LED met Local Dimming
 • Cognitive XR-processor / XR Contrast Booster 20 / X-Wide Angle / X-Anti Reflection
 • Erg grote lichtsterkte
 • Exclusieve finish van metaal, ook op de afstandsbediening met achtergrondverlichting
 • Veel geavanceerde gamingopties
 • Geïntegreerde microfoon voor voice-control (Google Assistant)
 • Ondersteunt Dolby Vision

Technische specificaties

Beeldformaat 85"
Full / edge backlightFull Backlight
Game modeJa
Resolutie8K Ultra HD

Accessoires voor de Sony XR-85Z9J

Aanbevolen producten