Skip to content
Sony KD-65A89 OLED-TV

SonyKD-65A89OLED-TV

Exclusieve 65” OLED-TV met schitterende beeldkwaliteit, mooi ontwerp van metaal en uniek geïntegreerd audiosysteem. Klaar voor Google-voice-control.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony KD-65A89 – 65” 4K OLED-TV met exclusief ontwerp van metaal, een schitterende beeldkwaliteit en een uniek audiosysteem

De KD-65A89 is een exclusieve 4K OLED-TV die akelig dicht in de buurt van de absolute topkwaliteit komt, zonder dat hij een gat in je portemonnee slaat. Voor deze TV heeft Sony een van de beste OLED-beeldpanelen gecombineerd met zijn eigen fantastische 4K X1 Ultimate-beeldprocessor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor een onovertroffen beeldkwaliteit met prachtige kleuren en haarscherpe details.

Het mooie en superslanke ontwerp van metaal is ideaal om aan de wand te hangen (ophangsysteem apart verkrijgbaar). En in een slanke balk achter het beeldscherm zit het revolutionaire ‘Acoustic Surface Audio’-systeem met twee ‘actuatoren’ die je beeldscherm omtoveren tot een grote luidspreker – in stereo! De laagste frequenties worden weergegeven door twee extra basluidsprekers.

Je kunt de TV aansturen via Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening. Dankzij Android TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. Hij heeft twee TV-tuners en met de pauze-/opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

De SONY KD-65A89 is verkrijgbaar in zwart metaal. Inclusief afstandsbediening met metalen finish.

Let op: Het geïntegreerde luidsprekersysteem is redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Highlights

  • Triluminos 4K OLED-paneel met X1 Ultimate-beeldverwerking
  • Geïntegreerd ‘Acoustic Surface Audio’-audiosysteem
  • Exclusieve finish van metaal, ook op afstandsbediening (achtergrondverlichting)
  • Geïntegreerde microfoon voor voice-control.
  • USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner

Technische specificaties

StreamingdienstenSpotify, Deezer, Netflix, HBO, Youtube , Tunein, Videoland, Amazon Prime Video, NLziet, Pathe thuis
TechnologieënAlexa, Android TV, Google Assistant

Accessoires voor de Sony KD-65A89

Aanbevolen producten