Skip to content
€ 109,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Deze krachtige netwerkadapter verbetert de dekking van je draadloze Sonos-netwerk. Voor een ultrastabiel Sonos-systeem. 

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sonos BOOST – effectieve netwerkadapter voor het draadloze SonosNet

 • Effectieve manier om het eigen draadloze netwerk van Sonos te activeren (SonosNet).
 • Neemt vrijwel geen ruimte in beslag.
 • Verbetert de dekking van je Sonos-systeem.
 • Slim en discreet ontwerp.
 • Gemakkelijk uit het zicht te plaatsen.

De BOOST is een slimme en compacte netwerkadapter waarmee je het maximale kunt halen uit SonosNet, het eigen draadloze netwerk van Sonos. SonosNet is een alternatief voor je normale Wi-Fi-netwerk, en soms heb je SonosNet echt nodig om je Sonos-systeem te laten werken. Maar ook in andere gevallen kan het slim zijn om het te gebruiken.

Je kunt SonosNet ook activeren door een ander Sonos-product met een kabel aan te sluiten op je netwerk. Maar als dat niet mogelijk is, is de BOOST een effectieve oplossing. Je hoeft de BOOST maar één keer met de bijgeleverde netwerkkabel aan te sluiten op je router of op het netwerkcontact in de muur, en het systeem doet de rest.

De BOOST heeft drie geïntegreerde antennes en meer geavanceerde netwerktechnologie dan de goedkopere BRIDGE. Hierdoor krijg je een twee keer zo krachtig draadloos signaal en veel betere dekking.

De BOOST is verkrijgbaar in het wit.

Let op: De BOOST vergroot het bereik of de capaciteit van je normale Wi-Fi-netwerk niet. 

Bekijk de video van de producent

SonosNet – een gemakkelijk en stabiel draadloos netwerk voor al je Sonos-muziek Als je een of meerdere Sonos-componenten met een kabel aansluit op je netwerkrouter, maakt het systeem zijn eigen draadloze netwerk aan – SonosNet. In sommige gevallen is dat beter dan direct verbinding te maken met je normale draadloze Wi-Fi-netwerk:

groter bereik, omdat alle Sonos-producten het totale netwerk ondersteunen en uitbreiden (mesh-principe). meer stabiliteit tijdens het afspelen. nog eenvoudigere installatie, zonder wachtwoord voor je Wi-Fi-netwerk. Hoe activeer ik SonosNet? Door een willekeurige Sonos-speler met een kabel aan te sluiten op je netwerkcontact of router. Door een BRIDGE- of BOOST-netwerkadapter met een kabel aan te sluiten op je netwerkcontact of router. Wanneer moet ik SonosNet gebruiken? Je wilt een Sonos SUB-subwoofer gebruiken. Je wilt de PLAYBAR gebruiken met draadloze achterkanalen (PLAY:1 of PLAY:3). Je hebt een draadloze extender in je Wi-Fi-netwerk. Je hebt een 5 GHz-netwerk dat niet geconverteerd kan worden naar 2,4 GHz. Wanneer is het slim om SonosNet te gebruiken? Je hebt een groot huis en je Wi-Fi-netwerk heeft niet overal bereik. Je wilt meer stabiliteit tijdens het afspelen van je Sonos-muziek door een apart netwerk dat gescheiden is van het drukke verkeer op je Wi-Fi-netwerk, bijv. Netflix-streaming of downloads. Bij grotere Sonos-systemen adviseert Hi-Fi Klubben om zoveel mogelijk Sonos-eenheden via kabel aan te sluiten (netwerkcontact in de muur of direct op je router). Dit gaat draadloze storing en bottlenecks in je Wi-Fi-netwerk tegen en resulteert in een stabieler systeem. 

De beste en meest stabiele controller voor een dergelijk systeem is een Android-smartphone of -tablet. Android-apparaten kunnen namelijk direct verbinding maken met SonosNet, zodat je ook een betere dekking krijgt bij de bediening van je systeem.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Effectieve netwerkadapter om het draadloze netwerk van Sonos (SonosNet) te activeren
 • Geeft het Sonos-systeem een extra groot bereik en meer stabiliteit
 • Drie geïntegreerde antennes
 • Ethernet-aansluiting voor bekabeld netwerk
 • Neemt weinig ruimte in
 • Slim en discreet ontwerp
 • Gemakkelijk uit het zicht te plaatsen, bijv. in een kast

Tegens

 • <p>De BOOST is een slimme en compacte netwerkadapter waarmee je het maximale kunt halen uit SonosNet, het eigen draadloze netwerk van Sonos. SonosNet is een alternatief voor je normale Wi-Fi-netwerk, en soms heb je SonosNet echt nodig om je Sonos-systeem te laten werken. Maar ook in andere gevallen kan het slim zijn om het te gebruiken.</p><p>Je kunt SonosNet ook activeren door een ander Sonos-product met een kabel aan te sluiten op je netwerk. Maar als dat niet mogelijk is, is de BOOST een effectieve oplossing. Je hoeft de BOOST maar één keer met de bijgeleverde netwerkkabel aan te sluiten op je router of op het netwerkcontact in de muur, en het systeem doet de rest.</p><p>De BOOST is verkrijgbaar in het wit.</p><p>Let op: De BOOST vergroot het bereik of de capaciteit van je normale Wi-Fi-netwerk niet.&nbsp;</p><p>Bekijk de video van de producent</p>

Reviews

Video's over de Sonos BOOST

Accessoires voor de Sonos BOOST

Technische specificaties

KleurWit
KleurWit
Gewicht (kg)0,19
Breedte (cm)11,5
Hoogte (cm)3,3
Diepte (cm)11,5
Hoogte verpakking (cm)10
Lengte verpakking (cm)14,5
Gewicht verpakking (kg)0,57
Breedte verpakking (cm)15,5

Recensies


5.0
2 recensies
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Klaas
Nederland
1/12/2024
Klaas
Nederland
Florian
Duitsland
12/25/2023
Florian
Duitsland

Aanbevolen producten