Skip to content
Samsung QE82Q800T QLED-TV

SamsungQE82Q800TQLED-TV

Schitterend 82” 8K QLED-topmodel met Full Backlight, Ambient Mode, exclusief ontwerp en haarscherpe beelden. Dit moet je zien!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung QE82Q800T – 82” 8K QLED-topmodel met exclusief ontwerp van metaal, Full Backlight, Ultimate 8K Dimming, voice-control, airplay 2 en eARC

De QE82Q800T is een 82” high-end 8K QLED-topmodel met een indrukwekkende resolutie van 7680 x 4320. Hij heeft bijna alles wat Samsung te bieden heeft op het gebied van TV-technologie. Het Ultra Black-scherm met anti-schittering is verbazingwekkend effectief, ook onder moeilijke lichtomstandigheden. Een klein detail dat een groot verschil maakt.

De achtergrondverlichting van de Q800T-serie is uitgevoerd als Full Backlight; dit wil zeggen dat de LED-lichtbronnen gelijkmatig verdeeld zijn over het volledige beeldpaneel en niet alleen langs de randen, zoals bij goedkopere TV’s. In combinatie met de exclusieve Ultimate 8K Dimming-functie krijg je dus een zwartniveau dat heel erg in de buurt komt van OLED, maar dan met een betere helderheid en lichtsterkte.

Beter geluid met eARC
En als extra feature is de QE82Q800T dit jaar voorzien van eARC, zodat je ongecomprimeerd surroundgeluid, incl. Dolby Atmos, via de aangesloten HDMI-kabel kunt doorsturen naar een bijpassende soundbar. En je kunt alles bedienen met je stem dankzij de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening (Google Assistant / Amazon Alexa).

Highlights

  • Full Backlight 8K QLED met Ultimate 8K Dimming
  • Exclusief schermontwerp en Smart Control van metaal
  • Ultra Black-scherm met anti-schittering
  • Voice-control via geïntegreerde microfoon (Google Assistant, Amazon Alexa)
  • eARC voor eenvoudige overdracht van HD-geluid en Dolby Atmos van de TV naar een soundbar of installatie

Technische specificaties

Hoogte met standaard (cm)114,4
StreamingdienstenSpotify, Netflix, HBO, Viaplay, Youtube , Amazon Prime Video, HbbTV
Technologieën8K, Alexa, Google Assistant

Accessoires voor de Samsung QE82Q800T

Aanbevolen producten