Skip to content
Samsung QE65QN85A Neo QLED-TV

SamsungQE65QN85ANeo QLED-TV

65” 4K Neo Quantum QLED-TV met Full Backlight, Supreme UHD Dimming, exclusief ontwerp en twee TV-tuners

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung QE65QN85A – high-end 65” Neo Quantum 4K QLED-TV met exclusief ontwerp van metaal, Full Backlight, Supreme UHD Dimming en pauze-/opnamefunctie via USB

De QE65QN85A is een high-end 65” 4K Neo Quantum QLED TV met het allerbeste dat Samsung te bieden heeft, behalve de Slim One-Connect Box. Zo heeft hij een Full Backlight-beeldpaneel, Neo Quantum Processor 4K en Supreme UHD Dimming, wat zorgt voor een beeldkwaliteit die een paar jaar geleden nog ondenkbaar was – in elke prijsklasse.

Met het Slim Fit-ophangsysteem (apart verkrijgbaar) kun je deze TV direct tegen de muur hangen, net als een schilderij. Een detail dat deze fantastische TV de spreekwoordelijke kroon op je interieur maakt. En met eARC kun je ongecomprimeerd surroundgeluid, inclusief Dolby Atmos, doorsturen via de aangesloten HDMI-kabel. Bijvoorbeeld naar een geschikte soundbar die de Atmos-informatie als een extra hoogtedimensie weergeeft. Zo krijg je nóg beter geluid uit de TV.

En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant / Amazon Alexa en een aparte smart-luidspreker of smartphone.

De QE65QN85A is verkrijgbaar in Eclipse Silver. Inclusief Eco Smart Control (Bluetooth) met zonnecellen, en opladen via USB. Als je toch liever een traditionele IR-afstandsbediening met druktoetsen wilt, kun je deze bijkopen (TM1240A).

Meer informatie volgt.

Highlights

  • Full Backlight Neo Quantum 4K QLED met Supreme UHD Dimming
  • Neo Quantum Processor 4K
  • Exclusief ontwerp en Eco Smart Control
  • Flexibele pauze/opnamefunctie via USB met dubbele TV-tuner
  • Kan heel dicht tegen de muur worden gehangen dankzij speciaal Slim Fit-ophangsysteem (apart verkrijgbaar)

Technische specificaties

Full / edge backlightFull Backlight
Game modeJa

Accessoires voor de Samsung QE65QN85A

Aanbevolen producten