Skip to content
Samsung QE65Q950TS QLED-TV

SamsungQE65Q950TSQLED-TV

65” 8K QLED-topmodel met Full Backlight, Ambient Mode, hyperexclusief Zero Design-ontwerp en maar één kabel! Dit moet je zien!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung QE65Q950TS – high-end 65” 8K QLED-topmodel met hyperexclusief Zero Design-ontwerp, Full Backlight, Ultimate 8K Dimming, voice-control, AirPlay 2, eARC en One-Connect voor slechts één kabel naar de TV

De QE65Q950TS is een high-end 65” 8K QLED-topmodel met een indrukwekkende resolutie van 7680 x 4320. Hij heeft alles wat Samsung te bieden heeft op het gebied van TV-technologie, inclusief een Full Backlight-beeldpaneel met Ultimate 8K Dimming. Dit topmodel heeft ook een Samsung One-Connect met alle aansluitingen, zodat je maar één kabel naar de TV hoeft te trekken.

De metalen rand rondom het scherm is slechts 2 mm dik, zodat het beeld vrijwel de hele voorkant bedekt (Zero Design). Het Ultra Black-scherm met anti-schittering is verbazingwekkend effectief, ook onder moeilijke lichtomstandigheden. En met het geniale ‘No Gap’-ophangsysteem (apart verkrijgbaar) kun je deze TV direct tegen de muur hangen, net als een schilderij. Al deze details maken deze fantastische TV de spreekwoordelijke kroon op je interieur.

De achtergrondverlichting van de Q950TS-serie is uitgevoerd als Full Backlight; dit wil zeggen dat de LED-lichtbronnen gelijkmatig verdeeld zijn over het volledige beeldpaneel en niet alleen langs de randen, zoals bij goedkopere TV’s. In combinatie met de exclusieve Ultimate 8K Dimming-functie krijg je dus een zwartniveau dat heel erg in de buurt komt van OLED, maar dan met een betere helderheid en lichtsterkte.

Beter geluid met eARC
En als extra feature is de QE65Q950TS dit jaar voorzien van eARC, zodat je ongecomprimeerd surroundgeluid, incl. Dolby Atmos, via de aangesloten HDMI-kabel kunt doorsturen naar een bijpassende soundbar. En je kunt alles bedienen met je stem dankzij de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening (Google Assistant / Amazon Alexa).

De QE65Q950TS is verkrijgbaar met een zwarte finish van metaal. Inclusief Bluetooth-gebaseerde Smart Control van metaal. Als je toch liever een traditionele IR-afstandsbediening met druktoetsen wilt, kun je deze bijkopen (TM1240A).

Let op: de geïntegreerde stereoluidsprekers zijn vanwege het ultraplatte ontwerp erg klein, maar nog redelijk geschikt voor doorsneefuncties, zoals nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de uitstekende beeldkwaliteit.

Highlights

  • Full Backlight 8K QLED met Ultimate 8K Dimming en Ultra Black-scherm met anti-schittering
  • Hyperexclusief ‘randloos’ Zero Design-scherm en Smart Control van metaal
  • Aparte One-Connect-box voor slechts één kabel naar de TV, inclusief voeding
  • Voice-control via geïntegreerde microfoon (Google Assistant, Amazon Alexa)
  • Kan zeer dicht tegen de muur worden gehangen dankzij speciaal ‘No Gap’-ophangsysteem (inclusief)

Technische specificaties

Full / edge backlightFull Backlight
Game modeJa

Accessoires voor de Samsung QE65Q950TS

Aanbevolen producten