Skip to content
Samsung
QLED-TV

Samsung QE55Q67B

€ 1.199,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

55” 4K QLED-TV met Edge-LED, Ultimate UHD Dimming, Auto Game Mode en pauze-/opnamefunctie via USB. Alles wat je nodig hebt voor een betaalbare prijs. Kan heel dicht tegen de muur worden gehangen dankzij Slim Fit-ophangsysteem (apart verkrijgbaar).

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung QE55Q67B – 55” 4K QLED-TV met mooi ontwerp, Ultimate UHD Dimming en pauze-/opnamefunctie via USB

 • 4K Edge Backlight QLED met Quantum Processor Lite 4K en Ultimate UHD Dimming
 • Slimme afstandsbediening met zonnecellen
 • Auto Game Mode
 • Pauze-/opnamefunctie via USB
 • Kan heel dicht tegen de muur worden gehangen dankzij Slim Fit-ophangsysteem (apart verkrijgbaar)

De Samsung QE55Q67B is een mooie 55” 4K QLED-TV met alles wat je nodig hebt. Hij heeft een schitterende beeldkwaliteit en met Auto Game Mode is het heel eenvoudig om het maximale te halen uit je PlayStation of Xbox, zonder vertraging of haperende beelden. Met de geïntegreerde pauze-/opnamefunctie via USB kun je al je favoriete programma’s kijken wanneer jij dat wilt.

Met het Slim Fit-ophangsysteem (apart verkrijgbaar) kun je deze TV direct tegen de muur hangen, net als een schilderij. Een detail dat deze mooie TV de spreekwoordelijke kroon op je interieur maakt. En met eARC kun je ongecomprimeerd surroundgeluid doorsturen via de aangesloten HDMI-kabel, bijvoorbeeld naar een home-cinema of bijpassende soundbar.

En je kunt alles bedienen met je stem via de microfoon in de afstandsbediening of een aparte smart-luidspreker (Google Assistant / Amazon Alexa). Of de voice-control beschikbaar is in het Nederlands, is afhankelijk van de aanbieder.

De Samsung QE55Q67B is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief slimme afstandsbediening (Bluetooth) met zonnecellen. De zonnecellen werken zelfs bij gewone kamerverlichting en besparen jou en de natuur een heleboel batterijen. Als je toch liever een traditionele IR-afstandsbediening met druktoetsen wilt, kun je deze bijkopen (TM1240A).

Let op: HiFi Klubben adviseert je om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de uitstekende beeldkwaliteit. 

Ambient Mode – verandert de TV in een actief schilderij

Ambient Mode is een nieuwe en slimme functie voor iedereen die liever niet tegen een groot, zwart vlak aankijkt als de TV uit staat. Met Ambient Mode kan het beeldpaneel actief worden gebruikt, bijvoorbeeld door het op je behang of muur te laten lijken, of door foto’s weer te geven, de tijd of het weer enz. Ambient Mode ziet er heel cool uit, maar gebruikt wel meer stroom dan wanneer je de TV helemaal uit zou zetten. En dat kan natuurlijk ook nog steeds.

Auto Game Mode – geweldig gamen op een groot scherm

Als je spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, zorgt Auto Game Mode voor optimale games. Dan slaat het beeldsignaal een aantal geïntegreerde processoren in de TV over, waardoor je een snellere en soepelere respons krijgt – net als op je PC-monitor. Met Game Bar 2 krijg je ook een uitgebreid bedieningspaneel dat speciaal is ontwikkeld voor games.

De beste films en series streamen

Als bezitter van een Q67B heb je ook toegang tot videostreaming via bijvoorbeeld Netflix. Met een abonnement kun je kiezen uit een eindeloze hoeveelheid films en TV-series op internet, met een weergaloos beeld en geluid. Ook verschijnen er steeds meer films en series met echte 4K/UHD/HDR-kwaliteit.

Opnemen en pauzeren via USB – TV-kijken als het jou uitkomt

Met de Q67B kun je TV-programma’s pauzeren, terugspoelen of opnemen om ze later te bekijken. Je hebt alleen een harde schijf (USB) nodig, die tegenwoordig niet meer dan een paar tientjes kost en die je heel gemakkelijk uit het zicht kunt plaatsen. En als hij eenmaal aangesloten is, heb je er geen omkijken meer naar.

De opname- en pauzefunctie geeft heel veel vrijheid omdat de uitzendtijden van favoriete programma’s niet meer bepalend zijn. En alles wat er in een week moet worden opgenomen kan supersnel worden geprogrammeerd met de elektronische programmagids (EPG).

Haarscherpe digitale beeldkwaliteit via antenne, kabel en satelliet

De Q67B heeft geïntegreerde DVB-T2-, DVB-C- en DVB-S2-tuners voor haarscherp digitaal beeld zonder vervorming (incl. HDTV) via de antenne, kabel of satelliet (Canal Digitaal). Je hebt ook geen aparte tuner met extra afstandsbediening meer nodig om te genieten van prachtig digitaal beeld.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • 4K Edge Backlight QLED met Ultimate UHD Dimming
 • Quantum Processor Lite 4K
 • Slimme afstandsbediening met zonnecellen
 • Auto Game Mode
 • Kan heel dicht tegen de muur worden gehangen dankzij Slim Fit-ophangsysteem (apart verkrijgbaar)
 • Grote lichtsterkte
 • Alle HDMI-ingangen zijn compatibel met HDMI 2.1
 • Pauze-/opnamefunctie via USB
 • Afstandsbediening met geïntegreerde microfoon voor voice-control

Tegens

 • Alleen standaard QLED-technologie
 • Alleen eenvoudige gamingfuncties
 • Geen twee TV-tuners
 • Geen Dolby Atmos
 • Geen Dolby Vision
 • Slim Fit-muurbeugel apart verkrijgbaar

Accessoires voor de Samsung QE55Q67B

Technische specificaties

Resolutie4K Ultra HD
Schermtype QLED
HDR Formaten HDR10+, HLG, HGiG
Beeldfrequentie 50 Hz
Beeldprocessor Quantum Processor Lite 4K
Game modeJa
Full / edge backlightEdge Backlight

Aanbevolen producten