Skip to content

Podspeakers BassStation (old version)Subwoofer

Elegante krachtpatser die past bij de grote Scandyna-luidsprekers. Verschillende kleuren. Klasse D-versterker met 150 watt en een 10” speaker.
Rood hoogglans

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Scandyna BassStation MK2 - krachtige subwoofer in uitdagend ontwerp
BassStation MK2 is een krachtige en elegante subwoofer, dat is een perfecte partner voor Scandyna grotere luidspreker modellen, bijvoorbeeld de BigPod en de Minipod. Het zal ook goed functioneren met luidsprekers van andere fabrikanten, incl. kleinere vloerluidsprekers. Met de BassStation MK2 krijg je bastonen in hifi-kwaliteit op je stereo- of surround-systeem zonder daarbij afbreuk te doen aan het interieur.

Met de ingebouwde klasse D versterker met 150 Watt en een 10" sub-baseenheid, wordt het fundament gelegd voor een krachtige en dynamische geluidsweergave - ook als er wordt afgespeeld met een realistische geluidsdruk. BassStation MK2 biedt een welkome aanvulling in de diepste bas die het geluid boeiender maakt, zowel bij muziek als bij films.

Perfect voor je Scandyna systeem
De elegante afwerking van de BassStation MK2 past perfect bij de andere luidsprekers van Scandyna, en het uiterlijk is tegelijk subtiel en opvallend. Het ontwerp maakt het gemakkelijk om een ​​plaats te vinden waar de subwoofer geen ongewenste aandacht trekt, bijvoorbeeld in een hoek. Dit levert ook de meest krachtige bas op.

BassStation MK2 is verkrijgbaar in zwart, wit of rood hoogglans afwerking.

Scandyna BassStation MK2 - bijzondere pluspunten
+ Mooi en opwindend design
+ Diepe en accurate basweergave
+ Krachtige 150 Watt klasse D versterker
+ Fraaie afwerking

Scandyna BassStation MK2 - speciale beperkingen
- Dezelfde audiokwaliteit kan goedkoper worden verkregen met traditionele systemen
- Geen ingang voor het luidsprekersignaal (wel lijnsignaal)

Degelijke constructie biedt een hoge geluidskwaliteit
BassStation MK2 is een basreflex systeem, die is opgebouwd rond een stevige 10" lange slag woofer aangedreven door een ingebouwde klasse D versterker met 150 Watt vermogen. Het resultaat is een diep en nauwkeurig laag met een kracht en gezag, dit in tegenstelling tot de relatief kleine omvang.

De stevige metalen poten helpen om de overdracht van trillingen naar de vloer te voorkomen en zorgt dat de rest van je systeem - en de onderburen - niet de vibraties krijgen. De crossover-frequentie, volume en fase kunnen worden aangepast en uiteraard is er een automatische aan/uitschakeling.

Technische specificaties

Color descriptionRood hoogglans