Skip to content
NAD
Upgrade

NAD MDC DD-BluOS 2 Bluesound

€ 499,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bluesound voor je NAD versterker. Hij biedt draadloze high-end streaming, zonder extra apparaten of kabels.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD MDC DD-BluOS – Bluesound voor in je NAD-versterker

 • Draadloze Bluesound-streaming met remote-app en Bluetooth, zonder kabels of extra apparaten
 • Met Bluesound krijg je toegang tot Spotify Connect, TIDAL en andere streaming-services
 • Ondersteunt geluid met normale en hoge resolutie (24-bit)
 • Integreert perfect met andere draadloze spelers van het Bluesound-systeem
 • Exclusieve asynchrone technologie en superkort signaalpad voor optimale digitale kwaliteit
De MDC DD-BluOS is een uitstekende Bluesound-upgrademodule voor de C390DD, M12, M32, C368 en C388-stereoversterkers van NAD. In één klap krijg je Bluesound-streaming (incl. Spotify Connect, TIDAL enz.) en Wi-Fi, Bluetooth en een schitterende remote-app om alles mee te bedienen.

En dat alles met de allerbeste digitale geluidskwaliteit. Maar dat is nog maar het begin. De module integreert namelijk perfect met de rest van je Bluesound-systeem, zodat je snel en eenvoudig andere draadloze Bluesound-streamers kunt toevoegen en kunt genieten van streaming met optimale geluidskwaliteit in het hele huis.

Bluesound aan de binnenkant – de ideale streamingoplossing Met de MDC DD-BluOS-module in je NAD versterker heb je het streamingsysteem met de allerbeste geluidskwaliteit binnen handbereik, gewoon met je smartphone of tablet – zonder dat je nóg een apparaat nodig hebt! 

Deze module geeft je in principe dezelfde functionaliteit als een Bluesound NODE2-streamer, maar door het ultrakorte en 100% digitale signaalpad klinkt hij nóg beter dan een aparte speler.

Talloze manieren om van muziek te genieten Met de allerbeste streaming-services van dit moment – bijv. TIDAL – krijg je muziek met echte, lossless CD-kwaliteit, zodat je het maximale uit je Bluesound-systeem kunt halen. En binnenkort zal streaming met een kwaliteit beter dan van CD’s werkelijkheid worden, bijv. met Tidal 24/96.

Je kunt je CD-collectie rippen met lossless kwaliteit en draadloos afspelen vanaf computer of NAS, of vanaf een USB-stick/-schijf* die je aansluit op de USB-poort aan de achterkant. En bovendien, op internet is steeds meer muziek te vinden met een resolutie van 24-bit, wat nog veel beter klinkt dan CD’s. Streaming is volwassen geworden!

* Het opslag medium moet in NTFS of FAT32 zijn geformatteerd.

De MDC DD-BluOS wordt geïnstalleerd in een van onze Hi-Fi Klubben-winkels. Prijs is inclusief montage. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel als je een module wilt kopen.

Grenzeloze flexibiliteit met MDC-modules De geniale MDC-modules van NAD maken het mogelijk om je NAD-versterker of ‑receiver te upgraden met bestaande en toekomstige features. Zo krijg je precies de functionaliteit die je wilt, en hoef je niet te betalen voor iets wat je toch nooit gebruikt. Als dit systeem nog wat verder ontwikkeld is, heb je dankzij MDC-modules altijd toegang tot het nieuwste van het nieuwste, zonder dat je steeds een nieuw apparaat hoeft te kopen. Een uniek concept dat al met veel succes wordt toegepast in de AV-receivers van NAD. 

De MDC-modules worden ingebouwd door Hi-Fi Klubben en de montage zit bij de prijs van de module inbegrepen.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Bluesound-streaming, zonder extra apparaten of kabels
 • Met de Bluesound-app krijg je toegang tot Spotify Connect, TIDAL en andere streaming-services
 • Ook draadloze streaming vanaf een PC of NAS
 • Bijgeleverde Wi-Fi-dongle geeft draadloos-netwerkfunctionaliteit
 • Ondersteunt geluid met normale en hoge resolutie (24-bit)
 • Muziek op USB-media direct afspelen
 • Exclusieve asynchrone technologie en superkort signaalpad voor optimale digitale kwaliteit
 • Integreert perfect met andere draadloze spelers van je Bluesound-systeem
 • Ook draadloze Bluetooth-streaming

Tegens

 • Als je een nieuwe versterker koopt, is het niet zeker of je de module even eenvoudig kunt overzetten als een externe streamer
 • Op de C390DD kun je óf een MDC DD-BluOS óf een analoogmodule installeren