Skip to content
NAD M10 Muzieksysteem met streaming

NADM10Muzieksysteem met streaming

Compacte, unieke en exclusieve streaminginstallatie die de lat voor high-end streaming nóg hoger legt.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD M10 – compacte en exclusieve muziekinstallatie met 2 x 100 watt, Bluesound-multiroomstreaming, spatzuiver geluid, optimale gebruiksvriendelijkheid en een schitterende afwerking van glas en aluminium

De M10 is een compacte en exclusieve streaminginstallatie die de lat voor high-end streaming nóg hoger legt. Hij heeft 2 x 100 watt en klinkt even goed als een fullsize high-end installatie. Het design is gemaakt van glas en aluminium, met een ongelooflijk mooie finish.

Het fraaie touchpanel op de voorkant is een ervaring op zich en maakt het heel eenvoudig om de M10 direct op het apparaat zelf te bedienen, en om met de Bluesound-app te luisteren naar muziek van bijvoorbeeld een streamingservice of internetradio. Het paneel geeft dan namelijk direct informatie over het nummer, de artiest, het artwork enzovoort weer.

De M10 is voor mensen die nieuwe dingen durven proberen en alleen genoegen nemen met het allerbeste geluid. Dit is een elegant en gebruiksvriendelijk apparaat dat echt gezien mag worden. Dankzij zijn bescheiden breedte van 21 cm past de M10 in elke kamer, en of hij nu aan of uit staat, het is een absolute blikvanger. Maar als je het echt niet kunt laten, kun je de NAD M10 ook helemaal uit het zicht plaatsen, bijvoorbeeld in een hifi-meubel van unnu of clic.

Bluesound – streaming met topkwaliteit De M10 is standaard voorzien van Bluesound, het allerbeste en meest geavanceerde multiroomsysteem dat er bestaat. Hiermee kun je streamen met een schitterende geluidskwaliteit, en met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik.

Je krijgt toegang tot internetradio, TIDAL, Spotify Connect, Deezer en nog veel meer andere streamingservices. Als het zo uitkomt kun je het systeem in een handomdraai uitbreiden met draadloze luidsprekers of andere Bluesound-spelers, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Een complete installatie – ook voor Bluetooth en TV-geluid De M10 is een stereoversterker met aansluitingen voor analoge en digitale geluidsbronnen. Via HDMI kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan krijg je dus goed geluid én een handige bediening. De M10 gaat zelfs tegelijk met de TV aan en uit via HDMI Audio Return Channel en HDMI-CEC. Dit hoef je maar één keer in te stellen, en daarna hoef je er niet meer bij stil te staan.

Dankzij de geïntegreerde Bluetooth-functie (incl. aptX) kun je streamen met je smartphone of tablet. En omdat de Bluetooth in twee richtingen werkt, kan de M10 ook muziek streamen naar een draadloze hoofdtelefoon. En met alle uitstekende, draadloze hoofdtelefoons die er momenteel te koop zijn, is dat echt een enorm voordeel.

Klaar voor voice-control met Alexa en Siri De M10 is helemaal klaar voor voice-control via Amazon Alexa of Apple Siri. Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je voice-control voor nog veel meer andere commando’s gebruiken, zodat je nog meer uit je Bluesound-producten en andere smart-apparaten haalt.

Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de M10, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

Klaar voor Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker of smartphone vereist).

De NAD M10 is verkrijgbaar met een finish van zwart aluminium. Smartphone niet inbegrepen.

Testen van de NAD M10

Meer afbeeldingen van de NAD M10

NAD M10 Muzieksysteem met streaming

Highlights

 • Exclusief, compact en stevig ontwerp van aluminium en glas (breedte 21 cm)
 • Geïntegreerde Bluesound-multiroomstreaming
 • Extreem helder en gedetailleerd geluid, veel vermogen
 • Voorkant met grote kleurendisplay voor artwork en bediening
 • TV-geluid met volumeregeling via HDMI/CEC
Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

 • Exclusief, compact en stevig ontwerp van aluminium en glas
 • Geïntegreerde Bluesound-multiroomstreaming (BluOS)
 • Extreem helder en gedetailleerd geluid, veel vermogen
 • Voorkant met grote kleurendisplay voor artwork en bediening
 • TV-geluid met volumeregeling via HDMI/CEC
 • Digitale Dirac Live-ruimtecorrectie (basisversie)
 • Streaming via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices
 • Internetradio (TuneIn enz.)
 • Klaar voor Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker vereist)
 • Speelt HD-formaten af, incl. MQA (TIDAL HiFi) en DSD
 • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-componenten
 • Volledige bediening via Bluesound-app (iOS/Android)
 • Geïntegreerde AirPlay 2 (update volgt) en Bluetooth 5.0, incl. aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoons
 • Digitale en analoge ingangen
 • Pre-out voor externe eindversterker en twee subwoofers
 • Ondersteunt tot 24-bit/192kHz via optisch, coaxiaal en USB
 • Kan gebridged worden tot 200 watt in mono.
 • Kan aangestuurd worden met bestaande afstandsbedieningen (IR-codes handmatig inlezen)

Video's over de NAD M10

Technische specificaties

Dempingsfactor190
Dynamisch vermogen160 watt
Signaal-ruisverhouding90 dB
Uitgangsvermogen 4 ohm watt
Uitgangsvermogen 8 ohm2 x 100 watt i 4/8 ohm (20-20.000Hz, THD 0,03%) watt
Vervorming (THD)0,03%

Accessoires voor de NAD M10

Aanbevolen producten