Skip to content
€ 2.999,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Compacte, unieke en exclusieve streaminginstallatie die de lat voor high-end streaming nóg hoger legt.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD M10 – compacte en exclusieve muziekinstallatie met 2 x 100 watt, Bluesound-multiroomstreaming, spatzuiver geluid, optimale gebruiksvriendelijkheid en een schitterende afwerking van glas en aluminium

 • Exclusief, compact en stevig ontwerp van aluminium en glas (breedte 21 cm)
 • Geïntegreerde Bluesound-multiroomstreaming
 • Extreem helder en gedetailleerd geluid, veel vermogen
 • Voorkant met grote kleurendisplay voor artwork en bediening
 • TV-geluid met volumeregeling via HDMI/CEC
De M10 is een compacte en exclusieve streaminginstallatie die de lat voor high-end streaming nóg hoger legt. Hij heeft 2 x 100 watt en klinkt even goed als een fullsize high-end installatie. Het design is gemaakt van glas en aluminium, met een ongelooflijk mooie finish.

Het fraaie touchpanel op de voorkant is een ervaring op zich en maakt het heel eenvoudig om de M10 direct op het apparaat zelf te bedienen, en om met de Bluesound-app te luisteren naar muziek van bijvoorbeeld een streamingservice of internetradio. Het paneel geeft dan namelijk direct informatie over het nummer, de artiest, het artwork enzovoort weer.

De M10 is voor mensen die nieuwe dingen durven proberen en alleen genoegen nemen met het allerbeste geluid. Dit is een elegant en gebruiksvriendelijk apparaat dat echt gezien mag worden. Dankzij zijn bescheiden breedte van 21 cm past de M10 in elke kamer, en of hij nu aan of uit staat, het is een absolute blikvanger. Maar als je het echt niet kunt laten, kun je de NAD M10 ook helemaal uit het zicht plaatsen, bijvoorbeeld in een hifi-meubel van unnu of clic.

Bluesound – streaming met topkwaliteit De M10 is standaard voorzien van Bluesound, het allerbeste en meest geavanceerde multiroomsysteem dat er bestaat. Hiermee kun je streamen met een schitterende geluidskwaliteit, en met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik.

Je krijgt toegang tot internetradio, TIDAL, Spotify Connect, Deezer en nog veel meer andere streamingservices. Als het zo uitkomt kun je het systeem in een handomdraai uitbreiden met draadloze luidsprekers of andere Bluesound-spelers, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Een complete installatie – ook voor Bluetooth en TV-geluid De M10 is een stereoversterker met aansluitingen voor analoge en digitale geluidsbronnen. Via HDMI kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan krijg je dus goed geluid én een handige bediening. De M10 gaat zelfs tegelijk met de TV aan en uit via HDMI Audio Return Channel en HDMI-CEC. Dit hoef je maar één keer in te stellen, en daarna hoef je er niet meer bij stil te staan.

Dankzij de geïntegreerde Bluetooth-functie (incl. aptX) kun je streamen met je smartphone of tablet. En omdat de Bluetooth in twee richtingen werkt, kan de M10 ook muziek streamen naar een draadloze hoofdtelefoon. En met alle uitstekende, draadloze hoofdtelefoons die er momenteel te koop zijn, is dat echt een enorm voordeel.

Klaar voor voice-control met Alexa en Siri De M10 is helemaal klaar voor voice-control via Amazon Alexa of Apple Siri. Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je voice-control voor nog veel meer andere commando’s gebruiken, zodat je nog meer uit je Bluesound-producten en andere smart-apparaten haalt.

Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de M10, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

Klaar voor Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker of smartphone vereist).

De NAD M10 is verkrijgbaar met een finish van zwart aluminium. Smartphone niet inbegrepen.

Dirac Live-ruimtecorrectie De M10 is voorzien van de basisversie van het geavanceerde Dirac Live-systeem voor digitale ruimtecorrectie. Via een meetmicrofoon en een smartphone/tablet/PC/Mac kun je de audiorespons op verschillende posities in je luisterkamer meten, en vervolgens corrigeert het systeem de fouten die hierin kunnen ontstaan. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan basresonanties of te veel hoge tonen.


Dirac Live kan de geluidskwaliteit aanzienlijk verbeteren en het systeem wordt wereldwijd erkend vanwege zijn uitstekende prestaties. Het is dan ook erg populair in bioscopen, geluidsstudio’s, luxe-auto’s en andere high-end situaties. De app is in veruit de meeste gevallen voldoende, maar als je nog meer instellingsmogelijkheden wilt, kun je het proces uitvoeren via de computer. En als je echt all-in gaat, kunt je upgraden naar de Full Frequency-versie waarmee je het volledige hoorbare spectrum aan kunt passen.


Schitterende streaming met 24-bit Met de allerbeste streamingservices van dit moment – bijvoorbeeld TIDAL – krijg je muziek met echte lossless CD-kwaliteit, zodat je het maximale uit je Bluesound-systeem kunt halen. En je kunt het ‘lossless’ 24-bit MQA-formaat afspelen.


Je kunt je CD-collectie rippen met lossless kwaliteit en draadloos afspelen vanaf computer of NAS, of vanaf een USB-stick/-schijf die je aansluit op de USB-poort aan de achterkant. En bovendien, op internet is steeds meer muziek te vinden met een resolutie van 24-bit, wat nog veel beter klinkt dan CD’s. Streaming is volwassen geworden!


AirPlay 2 – streaming en multiroom voor Apple-fans AirPlay 2 is een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2. Met andere woorden, via iOS kun je jouw Bluesound-systeem combineren met de AirPlay 2-luidsprekers en -installaties van andere fabrikanten. En zo heb je veel meer keuze als je je multiroomsysteem samenstelt. (komt later beschikbaar via software-update) 


Schitterende nCore klasse-D-versterker De M10 is een hybride digitale constructie die gebaseerd is een digitale ingangsmodule en de exclusieve nCore klasse-D-versterkermodule van Hypex. Een compromisloze techniek die NAD nog verder heeft ontwikkeld en heeft afgestemd op de strenge specificaties van de Masters-serie. Ruis, vervorming en een klinisch ‘digitaal’ geluid zijn verdwenen, waardoor je optimaal kunt genieten van het perfecte geluid. De M10 klinkt fantastisch, zelfs bij veel volume en veeleisende high-end luidsprekers!


De actieve voeding is veel compacter dan een traditionele voeding met kopertransformator, maar hij heeft een beter rendement, is veel stiller en blijft ongekend stabiel, ook bij schommelingen in de stroomvoorziening. En deze constructie klinkt niet alleen beter, hij is ook veel effectiever. Dit wil zeggen dat een veel groter gedeelte van de gebruikte elektrische energie omgezet wordt in geluid dan bij een traditionele analoge versterker. En dat merk je aan de elektriciteitsrekening. 


HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Exclusief, compact en stevig ontwerp van aluminium en glas
 • Geïntegreerde Bluesound-multiroomstreaming (BluOS)
 • Extreem helder en gedetailleerd geluid, veel vermogen
 • Voorkant met grote kleurendisplay voor artwork en bediening
 • TV-geluid met volumeregeling via HDMI/CEC
 • Digitale Dirac Live-ruimtecorrectie (basisversie)
 • Streaming via TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices
 • Internetradio (TuneIn enz.)
 • Klaar voor Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker vereist)
 • Speelt HD-formaten af, incl. MQA (TIDAL HiFi) en DSD
 • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-componenten
 • Volledige bediening via Bluesound-app (iOS/Android)
 • Geïntegreerde AirPlay 2 (update volgt) en Bluetooth 5.0, incl. aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoons
 • Digitale en analoge ingangen
 • Pre-out voor externe eindversterker en twee subwoofers
 • Ondersteunt tot 24-bit/192kHz via optisch, coaxiaal en USB
 • Kan gebridged worden tot 200 watt in mono.
 • Kan aangestuurd worden met bestaande afstandsbedieningen (IR-codes handmatig inlezen)

Tegens

 • Kan niet geüpgraded worden met MDC-modules
 • Om een draaitafel aan te sluiten heb je een RIAA-/phono-voorversterker nodig*
 • Geen geïntegreerde Chromecast Audio
 • Geen asynchrone digitale ingangen
 • Om hoofdtelefoons met kabel aan te sluiten heb je een aparte hoofdtelefoonversterker nodig
 • Geen traditionele afstandsbediening

Reviews

Video's over de NAD M10

Accessoires voor de NAD M10

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 4 ohm watt
Uitgangsvermogen 8 ohm2 x 100 watt i 4/8 ohm (20-20.000Hz, THD 0,03%) watt
Vervorming (THD)0,03%
Signaal-ruisverhouding90 dB
Dempingsfactor190
Dynamisch vermogen160 watt

Aanbevolen producten