Skip to content
€ 324,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Geef je oude installatie een tweede leven met een paar actieve luidsprekers en een compacte, draadloze muziekstreamer. En regel alles met je telefoon!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD CS1 – compacte muziekstreamer met serieuze mogelijkheden en een schitterend geluid

 • Muziek, radio en geluid streamen met de favoriete apps op je telefoon
 • Streamen via Chromecast, AirPlay2, Bluetooth 5.0 en meer.
 • Geïntegreerde Spotify Connect. TIDAL Connect en Roon (incl. MQA)
 • Geschikt voor alle installaties en actieve luidsprekers
 • Compact en gemakkelijk te plaatsen

De NAD CS1 is een compacte muziekstreamer. Dit is de ultieme manier om je installatie te upgraden met de nieuwste draadloze mogelijkheden. Met je telefoon krijg je toegang tot eindeloos veel streamingmuziek en hij klinkt echt geweldig! Ondanks zijn bescheiden formaat is de CS1 namelijk een serieus hifi-product.

Je kunt de CS1 aansluiten op elk stereo- of surroundsysteem, maar hij werkt ook perfect met een paar goede, actieve luidsprekers. Met deze combinatie heb je alles wat je nodig hebt om muziek met de allerbeste kwaliteit te streamen, zonder dat je een groot apparaat met knipperende lichtjes in je boekenkast hebt staan. Hij heeft geïntegreerde Spotify Connect, TIDAL Connect en Roon, dus als je bijvoorbeeld TIDAL HiFi gebruikt en het allerbeste geluid wilt (incl. MQA) – nou ja, dan kan dat. En als je streaming zo serieus neemt dat je liever via een Ethernet-kabel luistert, dan kan dat ook met de CS1.

Met de NAD CS1 kun je zelf kiezen welke muziek je luistert, hoe je streamt en welke luidsprekers je gebruikt om je installatie uit te breiden naar andere kamers. En met digitale en analoge uitgangen kun je hem aansluiten op elke installatie – en je als wilt, kun je hem zelfs wegbergen achter je installatie of een deurtje.

De NAD CS1 is verkrijgbaar in het zwart.

Haal alles uit de muziek op je smartphone

Als je een telefoon als muziekspeler gebruikt, kun je zelf je favoriete apps kiezen en weet je zeker dat alles geüpdatet is. Dat gaat namelijk vanzelf. Als je alles geïnstalleerd hebt – heel eenvoudig via AirPlay of Google Home – kun je muziek streamen. Je kiest de muziek in je favoriete muziek-app en stuurt hem naar de CS1 of een draadloze luidspreker via Chromecast, AirPlay 2 of Bluetooth.

Chromecast built-in, AirPlay 2 en Bluetooth

Chromecast built-in is een geniale manier om muziek en geluid via een smartphone, tablet of computer te streamen naar je installatie. De meeste muziek-apps (Spotify, TIDAL, YouTube, Netflix, TuneIn Radio enz.) zijn compatibel met Chromecast. Druk dus op het icoontje en je kunt meteen genieten van je favoriete muziek via de NAD CS1.

AirPlay 2 is een vergelijkbare technologie van Apple, waarmee je via je iPhone/iPad kunt streamen met CD-kwaliteit. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar de CS1 met AirPlay 2.

En je regelt alles met je smartphone, zodat je helemaal zelf kunt kiezen welke draadloze luidsprekers of muziekstreamers je wilt gebruiken. Zo kun je een multiroomsysteem samenstellen met de producten die jij wilt. Je zit dus niet vast aan het multiroomsysteem van één fabrikant.

En omdat alles wordt afgespeeld door de installatie, gaat de accu van je telefoon veel langer mee. En je kunt hem ook gebruiken om nummers te kiezen en het volume te regelen, waar in huis je ook bent.

Bluetooth – allemaal heel eenvoudig

Met de NAD CS1 kun je ook direct streamen met je mobiele telefoon, bijvoorbeeld via Bluetooth, net als bij een gewone, draadloze Bluetooth-luidspreker. Supersimpel en je hebt geen netwerk nodig. Maar de geluidskwaliteit is iets minder en hierdoor raakt de accu van je telefoon wel sneller leeg. En als je gebeld wordt, stopt de muziek.

Een wereld aan muziek, ook op 24-bit met Roon

Roon is een muziekspeler voor op de computer die erg populair is bij muziekliefhebbers van over de hele wereld. Met Roon kun je de computer gebruiken om 24-bit audiobestanden af te spelen – bijvoorbeeld van het Amerikaanse HD-tracks – en Roon is geïntegreerd met TIDAL HiFi, waar je ook steeds meer albums kunt vinden met 24-bit/96kHz-kwaliteit (MQA).

Roon is een beetje ingewikkelder dan de meest populaire muziek-apps zoals Spotify, TIDAL en Deezer, maar zolang de computer aan staat, kun je de muziek in Roon aansturen met je telefoon. Dat is op zich al een hele vooruitgang ten opzichte van andere spelers, waar je de hele tijd een toetsenbord nodig had om je muziek te selecteren. En als dank voor je harde werk, krijg je een schitterend 24-bit geluid uit je luidsprekers via de NAD CS1.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Muziek, radio en geluid streamen met de favoriete muziek-apps op je telefoon
 • Geschikt voor alle installaties en actieve luidsprekers
 • Streamen via Chromecast, AirPlay2 en DLNA/UPnP
 • Bluetooth 5.0 (incl. AAC en NFC)
 • Geïntegreerde Spotify Connect. TIDAL Connect (incl. TIDAL HiFi) en Roon
 • Ondersteunt 24-bit HD-geluid, incl. MQA
 • Werkt via Wi-Fi en Ethernet-kabel
 • Veel multiroommogelijkheden met vrije productkeuze
 • Compact en gemakkelijk te plaatsen
 • Eenvoudige installatie via smartphone
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten
 • Streaming van de muziekcollectie op de computer of netwerkschijf, bijvoorbeeld via iTunes of Roon
 • Analoge en digitale uitgangen

Tegens

 • Geen display aan de voorkant
 • Geen aptX Bluetooth
 • Alleen bediening via smartphone
 • Geen speciale controller-app
 • Speciale multiroomsystemen hebben geavanceerdere mogelijkheden

Reviews

Accessoires voor de NAD CS1

Technische specificaties

Streaming services, musicSpotify, Tidal

Recensies


4.8
14 recensies
5
11
4
3
3
0
2
0
1
0