Skip to content
NAD
Muziekstreamer

NAD CI580 V2

€ 1.849,00stuk
  -
Slimme muziekstreamer van NAD met vier zones voor een complete installatie met Bluesound-functionaliteit.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD CI580 v2 – multiroom-muziekstreamer met vier stereozones voor professionele Bluesound-installaties en inbouwsystemen

  • Zeer flexibele oplossing voor inbouwsystemen en professionele installaties in bijvoorbeeld grote huizen of restaurants
  • 4 stereozones (onafhankelijk of perfect gesynchroniseerd)
  • Kan worden uitgebreid met één of meer CI580 v2’s in 19”-rack (apart verkrijgbaar)
  • 100% integratie met de rest van het Bluesound-multiroomsysteem, incl. Bluesound-app
  • Optische, coaxiale en analoge L/R-uitgang (vast of variabel)

De NAD CI580 v2 is een compacte stereo-multiroomstreamer die speciaal is ontworpen voor inbouwsystemen (CI) en professionele installaties, bijvoorbeeld in grotere huizen, kantoren, restaurants enz. Met één of meer CI580 v2’s kun je heel eenvoudig een vaste installatie samenstellen en alles draadloos aansturen via de gebruiksvriendelijke Bluesound-app.

In combinatie met een geschikte eindversterker – uiteraard de CI940 of CI980 van NAD – kun je alle technologie opbergen in een speciale kast of een standaard 19”-rack en vanuit hier de kabels trekken naar de verschillende kamers. Zo creëer je een bijzonder flexibele en stabiele oplossing. De CI580 v2 is compatibel met verschillende, geavanceerde controlesystemen. En je kunt het systeem bovendien altijd uitbreiden, hoe en wanneer je maar wilt.

Geïntegreerd onderdeel van je Bluesound-systeem

Zodra de CI580 v2 geïnstalleerd en geconfigureerd is, werkt hij namelijk perfect samen met de Bluesound-app en de rest van het Bluesound-systeem. Je kunt draadloze Bluesound-luidsprekers toevoegen voor mobiele muziek in één of meer kamers, je kunt een soundbar toevoegen voor de TV en je kunt externe bronnen aansluiten, analoog, digitaal of via een USB-medium – en het geluid doorsturen naar de verschillende zones. En als je Apple gebruikt, kun je ook de geïntegreerde AirPlay 2-functie gebruiken.

De NAD CI580 v2 is verkrijgbaar in het zwart.

AirPlay 2 – streaming en multiroom voor Apple-fans

AirPlay 2 is een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via de iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2. Met andere woorden, via iOS kun je jouw Bluesound-systeem combineren met de AirPlay 2-luidsprekers en -installaties van andere fabrikanten. En zo heb je veel meer keuze als je je multiroomsysteem samenstelt.

Accessoires voor de NAD CI580 V2

Technische specificaties

D/A-conversie audio32-bit/192kHz indbygget DAC
TechnologieënRoon Ready

Aanbevolen producten