Skip to content
NAD NAD C 558 + PP 2e Draaitafel  Draaitafel

NADC 558 + PP 2eDraaitafel

Serieuze en solide hifi-draaitafel voor echte vinylfreaks. Met RIAA-/phono-voorversterker, waardoor je hem op iedere installatie kunt aansluiten.
set€ 758,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C 558 + PP 2e – solide hifi-draaitafel met een goed geluid en RIAA-/phono-voorversterker, zodat je hem op iedere installatie kunt aansluiten.

De C 558 + PP 2e is een solide en serieuze hifi-draaitafel die je geliefde vinylcollectie laat schitteren. Met deze combinatie krijg je het allerbeste geluid voor je geld. De C558 heeft snaaraandrijving, een superstabiele motor en voeding, en wordt handmatig bediend. Kortom, een klassieke constructie die lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt.

De bijgeleverde RIAA-/phono-voorversterker – de PP 2e – zorgt voor de versterking van MM- en MC-elementen, zodat je de draaitafel op iedere installatie kunt aansluiten, ook als die geen aparte draaitafelingang heeft.

De C 558 is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief stofkap en voorgemonteerd Ortofon OM10-element (MM). De PP 2e is verkrijgbaar in grafiet.

GRATIS MONTAGE: als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je draaitafel. Vraag jouw HiFi Klubben om meer informatie.

Meer informatie over de NAD C 558
Meer informatie over de NAD PP 2e

Deze set bevat

Met deze compacte en gebruiksvriendelijke RIAA/phono-versterker kun je vinyl afspelen op iedere installatie. Voor MM- en MC-elementen.
Aantal / 1 stuk(s)
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 159,00
Laat je vinylcollectie schitteren met een serieuze hifi-draaitafel. Eenvoudige, betrouwbare en bewezen techniek met kwaliteit tot in de details.
Aantal / 1 stuk(s)
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
Prijs€ 599,00

Highlights

  • Inclusief uitstekende RIAA-/phono-voorversterker
  • Kan op iedere installatie worden aangesloten
  • 9”-toonarm voor MM- en MC-elementen
  • Massieve MDF-plint en mooi draaiplateau van glas
  • Speelklaar geleverd, inclusief stofkap en voorgemonteerd element (Ortofon OM10)