Skip to content
MoFi Electronics
Draaitafelaccessoires

MoFi Electronics Super HeavyWeight Champion

€ 449,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Superzware platenklem die ruis en trillingen tijdens het afspelen elimineert. Een serieus hifi-accessoire. Je hoort meteen het verschil.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

MoFi Super HeavyWeight Champion– superzware platenklem voor zware draaitafels

 • Geschikt voor zware draaiplateaus
 • Dempt trillingen en mechanische interferenties
 • Geeft een hoorbaar beter geluid
 • Onderkant van beschermend polymeer
 • Het MoFi-logo is met een laser in de bovenkant gegraveerd

De MoFi Super HeavyWeight Champion is een unieke en zeer zware platenklem die resonanties en mechanische interferenties van je draaitafel en vinyl elimineert en zorgt voor een helderder geluid met meer details en een extra dynamische bas. Hij is heel eenvoudig in het gebruik. In tegenstelling tot andere modellen hoef je hem namelijk niet vast te schroeven op de middenspindel – je legt hem gewoon op de plaat voordat je het element in de groef laat zakken.

Voor MoFi en andere merken

Met een gewicht van bijna een halve kilo is de MoFi Super HeavyWeight Champion bedoeld voor zware draaitafels met een draaiplateau van 2,5 kilo en meer. De middenspindels van deze draaitafels zijn namelijk extra robuust en opgewassen tegen het gewicht. Als je draaitafel een lichter draaiplateau heeft, dan kun je beter kiezen voor de Super HeavyWeight.

De MoFi Super HeavyWeight Champion is bedoeld voor MoFi’s eigen UltraTracker. Het is dan de bedoeling dat je de plaat direct op het draaiplateau van Delrin legt, zonder platenmat ertussen. Met deze platenklem krijg je dan het optimale contact tussen de plaat en het draaiplateau en dus het meest optimale geluid. Je kunt de Super HeavyWeight Champion ook gebruiken met andere, zware draaitafels.

De MoFi Super HeavyWeight Champion is verkrijgbaar in het zwart.

Aluminium en HRS-polymeer

De MoFi Super HeavyWeight Champion is ontwikkeld in samenwerking met Harmonic Resolution Systems (HRS) – het bedrijf dat ook betrokken was bij de ontwikkeling van de populaire UltraDeck en StudioDeck van MoFi.

Deze platenklem bestaat uit een buitenlaag van aluminium, in combinatie met een ultrazwaar, speciaal ontwikkeld polymeer van HRS dat alle trillingen absorbeert en elimineert. Tegelijkertijd zorgt het gewicht van deze platenklem voor een optimaal contact met de ondergrond. Ook aan de onderkant zit polymeer, zodat je het label in het midden van je platen niet beschadigt.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Geschikt voor zware draaiplateaus
 • Dempt trillingen en mechanische interferenties
 • Geeft een hoorbaar beter geluid
 • Onderkant van beschermend polymeer
 • Het MoFi-logo is met een laser in de bovenkant gegraveerd

Tegens

 • Alleen bedoeld voor zware draaiplateaus

Accessoires voor de MoFi Electronics Super HeavyWeight Champion

Technische specificaties

KleurZwart
Gewicht (kg)0,5
Hoogte verpakking (cm)11
Lengte verpakking (cm)11
Gewicht verpakking (kg)0,6
Breedte verpakking (cm)5