Skip to content
Marshall Stanmore II Voice Draadloze luidspreker met Bluetooth

MarshallStanmore II VoiceDraadloze luidspreker met Bluetooth

Draadloze smart-luidspreker met Bluetooth, goed geluid, genoeg vermogen en legendarisch Marshall-design. Met Chromecast Audio en Google-voice-control.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marshall Stanmore II Voice – compacte en draadloze smart-luidspreker met Bluetooth, Chromecast Audio, Google-voice-control en legendarisch rock ‘n’ roll-design

De Stanmore II Voice is een compacte en draadloze smart-luidspreker met Bluetooth, genoeg vermogen en een legendarisch rock ’n’ roll-ontwerp, geïnspireerd door de legendarische gitaarversterkers van Marshall. Hij klinkt geweldig en ziet er schitterend uit!

Met geïntegreerde Wi-Fi en Chromecast built-in kun je draadloze muziek met hoge kwaliteit streamen met je smartphone, zonder dat je accu leeg raakt zoals bij Bluetooth. En als je meer luidsprekers hebt met Chromecast built-in dan kun je zelf je eigen draadloze systeem aanleggen – in je hele huis.

De Stanmore II Voice heeft een Nederlandse versie van Google Assistant waarmee je een aantal basisfuncties kunt aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. Je kunt de Stanmore Voice II ook gebruiken om andere elektronische apparaten met voice-control aan te sturen. En je krijgt een geluidskwaliteit waar de luidsprekers van Google gewoon niet tegenop kunnen.

Meer dan genoeg Marshall-attitude

De Stanmore Voice II is onmiskenbaar een echte Marshall. Hij heeft namelijk dezelfde vinyl-finish als de gitaarversterkers van dit legendarische merk en mooie details van messing, inclusief Marshall-logo op de voorkant, de knoppen en de onderrand waar het jaar van oprichting – 1962 – is ingegraveerd. En wat heel handig is: het volume wordt aangegeven met een rood licht rond de knoppen, zodat je het volume ook bij weinig licht kunt aanpassen.

De Stanmore Voice II is heel geschikt om muziek te luisteren op je kamer, of als je vrienden op bezoek krijgt in je appartement. Het geluid kun je aanpassen met twee bass-/treble-knoppen of met de equaliser van de bijbehorende app. En hij schakelt zichzelf automatisch in en uit, zodat je een smartphone als afstandsbediening kunt gebruiken.

De Marshall Stanmore II is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief voedingskabel.

Meer afbeeldingen van de Marshall Stanmore II Voice

Marshall Stanmore II Voice Draadloze luidspreker met Bluetooth

Highlights

 • Voice-control via Google Assistant (geïntegreerd)
 • Wi-Fi-streaming met geïntegreerde Chromecast
 • Legendarisch rock ’n’ roll-ontwerp
 • Mooi design met messing details
 • Goed geluid en genoeg vermogen voor een compacte Bluetooth-luidspreker

 • Voice-control via Google Assistant (geïntegreerd)
 • Wi-Fi-streaming met geïntegreerde Chromecast
 • Goed geluid en genoeg vermogen voor een compacte Bluetooth-luidspreker
 • Legendarisch rock ’n’ roll-ontwerp
 • Mooi design met messing details
 • Eenvoudige installatie, gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden
 • Remote-app voor smartphone, tablet en PC/Mac

Video's over de Marshall Stanmore II Voice

Technische specificaties

Formaat tweeter1"
Formaat woofer5.25"
Frequentiebereik (-3 dB)50-20.000 Hz

Accessoires voor de Marshall Stanmore II Voice