Skip to content

AudioQuestGolden Gate MJMini-jack-kabel

Mooie, compacte stereo mini-jack naar RCA kabel. Een elegante en hoogwaardige oplossing om je iPod, mobiele telefoon, PC etc. aan te sluiten op je systeem. Leverbaar in diverse lengtes.
stuk€ 129,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Golden Gate – goede, compacte en elegante signaalkabel

De Golden Gate is een mooie mini-jack naar RCA kabel met een compact ontwerp en buitengewoon goed geluid voor weinig geld. AudioQuest heeft namelijk alle geleiders verzameld in één buitenkabel, wat het ontwerp vereenvoudigt en waardoor er minder materiaal nodig is.

Het geld dat hiermee wordt bespaard, is geïnvesteerd in massieve geleiders van PSC-koper (Perfect-Surface Copper), dat een ultraglad, gepolijst oppervlak heeft. Dit zorgt voor optimale signaaloverdracht op die plaatsen waar het signaal vooral loopt, langs het geleideroppervlak. De kouddrukgelaste stekkers van koper hebben een verguld contactoppervlak en de unieke NDS-isolatie beschermt het signaal tegen externe elektromagnetische straling (RF).

Je kunt de Golden Gate bijvoorbeeld gebruiken om het muzieksignaal van een  iPod, mobiele telefoon, PC etc.  door te sturen naar je versterker. Dankzij het compacte en elegante ontwerp is de Golden Gate bijzonder geschikt voor plaatsen waar je kabels niet mogen opvallen, bijv. als je installatie volledig zichtbaar op een plank aan de muur staat.

De AudioQuest Golden Gate is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

Highlights

  • Compacte en elegante mini-jack naar RCA kabel
  • Geleiders van massief PSC-koper (Perfect-Surface Copper)
  • Kouddrukgelaste stekkers van zuiver koper
  • Vergulde contactoppervlakken
  • NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
  • Hoogwaardige 3,5 mm mini-jack stekker

Technische specificaties

Noise-Dissipation SystemJa