Skip to content
AudioQuest
Mini-jack-kabel

AudioQuest Evergreen MJ

€ 88,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Mooie, compacte signaalkabel met stevige mini-jack en cinch-pluggen. Elegante oplossing met mooie technologie en uitstekende prestaties.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Evergreen – goede, compacte en elegante mini-jack signaalkabel

  • Compact en elegant ontwerp met L-/R-kabels in één buitenkabel
  • Geleiders van massief LGC-koper (Solid Long-Grain Copper)
  • Kouddrukgelaste stekkers van zuiver koper
  • Vergulde contactoppervlakken
  • NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
De Evergreen is een mooie analoge signaalkabel met een compact ontwerp en buitengewoon goed geluid voor weinig geld. AudioQuest heeft namelijk alle geleiders verzameld in één buitenkabel, wat het ontwerp vereenvoudigt en waardoor er minder materiaal nodig is.

De geleiders zijn gemaakt van hoogwaardig LGC-koper, dat betere elektrische eigenschappen heeft dan het zuurstofvrije koper (OFHC) dat gebruikt wordt in concurrerende producten.  De kouddrukgelaste stekkers van koper hebben een verguld contactoppervlak en de unieke NDS-isolatie beschermt het signaal tegen externe elektromagnetische straling (RF).

Je kunt de Evergreen bijvoorbeeld gebruiken om het muzieksignaal van een tablet, smartphone, PC of laptop door te sturen naar je versterker, portable speaker of autoradio. Dankzij het compacte en elegante ontwerp is de Evergreen bijzonder geschikt voor plaatsen waar je kabels niet mogen opvallen, bijv. als je installatie volledig zichtbaar op een plank aan de muur staat.

De AudioQuest Evergreen is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

AudioQuest analoge signaalkabel – een oplossing voor ieder niveau Goede signaalkabels zijn essentieel voor het geluid dat uit je installatie komt. Want als je niet oplet, kun je hier namelijk de kleinste microdetails verliezen, waardoor het perfecte driedimensionale geluidsbeeld onmogelijk wordt. De verkeerde kabelkeuze kan ook de klankbalans beïnvloeden, zodat je bijvoorbeeld te veel of te weinig hoge tonen hoort. Neem een goede en passende signaalkabel op in je totale kostenplaatje als je een installatie koopt. Dan krijg je het best mogelijke geluid voor je geld.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

KleurGroen
Kleur1,0 meter
Gewicht (kg)0,14
Hoogte verpakking (cm)2,5
Lengte verpakking (cm)21
Gewicht verpakking (kg)0,14
Breedte verpakking (cm)15,5