Skip to content
Marshall Acton II Voice Draadloze luidspreker met Bluetooth

MarshallActon II VoiceDraadloze luidspreker met Bluetooth

Compacte smart-luidspreker met Bluetooth, goed geluid, genoeg vermogen en legendarisch Marshall-design. Met Chromecast Audio en Google-voice-control.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marshall Acton II Voice – compacte en draadloze smart-luidspreker met Bluetooth, Chromecast Audio, Google-voice-control en legendarisch rock ’n’ roll-design

De Acton II Voice is een compacte en draadloze smart-luidspreker met Bluetooth, genoeg vermogen en een legendarisch rock ’n’ roll-ontwerp, geïnspireerd door de legendarische gitaarversterkers van Marshall. Hij klinkt geweldig en ziet er schitterend uit – en hij is zo compact dat je hem altijd wel ergens kwijt kunt, hoe klein je ook woont.

Met geïntegreerde Wi-Fi en Chromecast built-in kun je draadloze muziek met hoge kwaliteit streamen met je smartphone, zonder dat je accu leeg raakt zoals bij Bluetooth. En als je meer luidsprekers hebt met Chromecast built-in dan kun je zelf je eigen draadloze systeem aanleggen – in je hele huis.

De Acton II Voice heeft een Nederlandse versie van Google Assistant waarmee je een aantal basisfuncties kunt aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. Je kunt de Acton Voice II ook gebruiken om andere elektronische apparaten met voice-control aan te sturen. En je krijgt een geluidskwaliteit waar de luidsprekers van Google gewoon niet tegenop kunnen.

Meer dan genoeg Marshall-attitude

De Acton II Voice is onmiskenbaar een echte Marshall. Hij heeft namelijk dezelfde vinyl-finish als de gitaarversterkers van dit legendarische merk en mooie details van messing, inclusief Marshall-logo op de voorkant, de knoppen en de onderrand waar het jaar van oprichting – 1962 – is ingegraveerd. En wat heel handig is: het volume wordt aangegeven met een rood licht rond de knoppen, zodat je het volume ook bij weinig licht kunt aanpassen.

De Acton II Voice is heel geschikt om muziek te luisteren op je kamer, of als je vrienden op bezoek krijgt. Het geluid kun je aanpassen met twee bass-/treble-knoppen of met de equaliser van de bijbehorende app. En hij schakelt zichzelf automatisch in en uit, zodat je een smartphone als afstandsbediening kunt gebruiken.

De Marshall Acton II is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief voedingskabel.

Meer afbeeldingen van de Marshall Acton II Voice

Marshall Acton II Voice Draadloze luidspreker met Bluetooth

Highlights

 • Voice-control via Google Assistant (geïntegreerd)
 • Wi-Fi-streaming met geïntegreerde Chromecast
 • Compact, legendarisch rock ’n’ roll-ontwerp
 • Mooi design met messing details
 • Mooi geluid en genoeg vermogen voor kleinere kamers
Daniël Zodenkamp
Rotterdam
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniël Zodenkamp

 • Voice-control via Google Assistant (geïntegreerd)
 • Wi-Fi-streaming met geïntegreerde Chromecast
 • Goed geluid voor een compacte Bluetooth-luidspreker
 • Legendarisch rock ’n’ roll-ontwerp
 • Mooi design met messing details
 • Eenvoudige installatie, gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden
 • Remote-app voor smartphone, tablet en PC/Mac

Video's over de Marshall Acton II Voice

Technische specificaties

Frequentiebereik (-3 dB)50-20.000 Hz