Skip to content
Marantz SR5015 Home-cinema-receiver

MarantzSR5015Home-cinema-receiver

Ingenieurs en klanten zijn diep onder de indruk van het geluid van de nieuwste surroundreceivers van Marantz. En dat voor een beperkt budget. De nieuwe SR5015 en SR6015 leggen de lat nóg hoger.
Zwart
stuk(s)€ 999,00
Niet op voorraad
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Met de twee nieuwe surroundreceivers van Marantz haal je meer uit je muziek. En ondanks de lagere prijs hebben ze dezelfde HDMI 2.1-ondersteuning via een speciale 8K-HDMI-ingang als de twee grotere modellen. Je bent dus helemaal klaar voor films en games met 8K. Met eARC is het heel eenvoudig om surroundgeluid direct uit je TV te halen met één HDMI-kabel. Daarnaast hebben ze Marantz’s slimme Eco Mode, waardoor ze veel minder stroom verbruiken – soms tot wel 50%. Met zo veel HDMI-ingangen (inclusief 1 op de voorkant) zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Heel veel surround en muziek

Met de SR5015 en SR6015 krijgt je muziek alle ruimte. Ze hebben aansluitingen voor analoge en digitale apparatuur, inclusief draaitafelingang, geïntegreerde Wi-Fi, tweerichtings-Bluetooth, Spotify Connect en AirPlay 2. En om het helemaal af te maken, hebben beide modellen een geïntegreerde HEOS-multiroomfunctie. Je hebt dus geen extra apparaten nodig om te genieten van een wereld aan muziek, een groot aantal streamingservices en tienduizenden internetradiozenders – gewoon via de HEOS-app. Zo krijg je een perfect geïntegreerd systeem met optimaal geluid.

De SR5015 heeft 7 x 100 hifi-watt en je kunt genieten van de nieuwste surroundformaten Dolby Atmos en DTS:X, inclusief Atmos Height Virtualization en DTS Virtual:X die het geluid een hoogtedimensie geven, zonder dat je extra luidsprekers aan het plafond hoeft te hangen. En als je echt grote plannen hebt, kunnen de twee extra versterkerkanalen van de SR6015 misschien het verschil maken. Dan krijg je namelijk 9 x 110 hifi-watt.

Natuurlijk kan een surroundreceiver nooit op tegen een echte stereoversterker in dezelfde prijsklasse. Maar deze nieuwe modellen van Marantz komen akelig dicht in de buurt.

Technische specificaties

Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kanaal)180 watt
Uitgangsvermogen (6 ohm, 2 kanalen)140 watt
Uitgangsvermogen (8 ohm, 2 kanalen)100 watt

Accessoires voor de Marantz SR5015

AudioQuest Forest Optische kabel
AudioQuest Forest
Optische kabel
€ 49,00 / stuk(s)

Aanbevolen producten

DALI OBERON 7 Vloerluidspreker
DALI OBERON 7
Vloerluidspreker
€ 1.298,00 / paar