Skip to content

MarantzSA-KI RUBYCD-speler

Limited Edition compromisloze CD-speler met USB-DAC ontdek hoe goed je CD’s echt klinken. Schitterend geluid en een prachtige finish in zwart of zilver-goud.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz SA-KI RUBY Limited Edition SA-CD speler

De SA-KI RUBY is een prachtige Premium SACD/CD-speler met een hoogwaardige ingebouwde DAC en een aluminium ontwerp en prestaties die perfect passen bij de PM-KI RUBY Limited Edition stereoversterker van Marantz. Maar je kunt hem natuurlijk ook combineren met andere versterkers.

De speler heeft een geintegreerde DAC die vrijwel dezelfde functionaliteit biedt als die van de revolutionaire, met prijzen bekroonde Marantz NA-11S1. Het apparaat is uitgerust met optische en digitale coax-ingangen én USB-B voor rechtstreekse aansluiting op een pc.

32-bit audio-upsampling, HDAM-technologie, een nieuwe 24-bit/192kHz D/A-converter, een ultrabetrouwbaar loopwerk, hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang en een superstabiele mechanische constructie halen het maximale uit je SACD’s en CD’s. De voorkant is gemaakt van echt aluminium, en dat geldt ook voor de exclusieve systeemafstandsbediening (bijgeleverd).

De SA-KI RUBY is verkrijgbaar in zwart en zilver-goud.

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)0
Gewicht (kg)0
Gewicht verpakking (kg)0
Hoogte verpakking (cm)0
KleurZwart
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)0

Accessoires voor de Marantz SA-KI RUBY