Skip to content
Marantz SA-10 CD-speler

MarantzSA-10CD-speler

Met deze compromisloze CD-speler met USB-DAC ontdek hoe goed je CD’s echt klinken. Schitterend geluid en een prachtige finish in zwart of goud.
Zwart
stuk€ 6.879,00
Niet op voorraad Verwachte levertijd 3-8 weken

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz SA-10S1 Premium SA-CD speler

De SA-10S1 is een prachtige Premium SACD/CD-speler met een hoogwaardige ingebouwde DAC en een aluminium ontwerp en prestaties die perfect passen bij de PM10S1 Premium stereoversterker van Marantz. Maar je kunt hem natuurlijk ook combineren met andere versterkers.

De speler heeft een geintegreerde DAC die vrijwel dezelfde functionaliteit biedt als die van de revolutionaire, met prijzen bekroonde Marantz NA-11S1. Het apparaat is uitgerust met optische en digitale coax-ingangen én USB-B voor rechtstreekse aansluiting op een pc.

32-bit audio-upsampling, HDAM-technologie, een nieuwe 24-bit/192kHz D/A-converter, een ultrabetrouwbaar loopwerk, hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang en een superstabiele mechanische constructie halen het maximale uit je SACD’s en CD’s. De voorkant is gemaakt van echt aluminium, en dat geldt ook voor de exclusieve systeemafstandsbediening (bijgeleverd).

De SA-10S1 is verkrijgbaar in zwart en goud.

Technische specificaties

Kanaalscheiding105 dB
Signaal-ruisverhouding112 dB
Vervorming0%

Accessoires voor de Marantz SA-10

Aanbevolen producten

NAD C368 Versterker met Bluetooth
Versterker met Bluetooth
€ 999,00 / stuk
Marantz PM-10 Geïntegreerde versterker
Marantz PM-10
Geïntegreerde versterker
€ 8.999,00 / stuk