Skip to content

MarantzPM8005Geïntegreerde versterker

Hoogwaardige en krachtige geïntegreerde versterker die ontworpen is om pure kwaliteit te leveren. Met geïntegreerde phono-versterker.
Zwart

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz PM 8005 - Geïntegreerde versterker met audiofiele kwaliteiten

De Marantz PM8005 is een volledig discreet opgebouwde current feedback stereo versterker, ideaal voor muziekliefhebbers die zowel een hoogwaardige weergavekwaliteit als een veelzijdige bediening wensen. De versterker levert 2x70 Watt in 8 Ohm, waarbij de symmetrische circuits een perfect gebalanceerd stereobeeld weten te creëren.

Om een echt unieke luisterervaring te krijgen hebben de ontwerpers van Marantz de uitgangsspanning karakteristiek geoptimaliseerd en het circuit van de dubbel afgeschermde toroïde transformator zodanig ontworpen, dat het optimaal gebruik maakt van de voedings bandbreedte. Het resultaat is een current feedback versterker met een enorme energiereserve, die in staat is om zelfs de meest veeleisende luidsprekers met simpel gemak aan te sturen. Om verder verzekerd te zijn van de best mogelijke weergavekwaliteit beschikt de PM8005 over current feedback HDAMs, en over een drievoudig gelaagde bodemplaat die trillingen helpt elimineren. De PM8005 biedt tevens een source-direct mode voor het zuivsrst mogelijke signaal en een Phono MM ingang om van je vinyl collectie te genieten. Kortom, een droom van een versterker.

Leverbaar in het zwart

Highlights

  • Geïntegreerde Current Feedback versterker met 2x70 Watt vermogen aan 8 Ohm
  • Marantz eigen HDAM-SA3 circuits voor een gedetailleerde muziekreproductie
  • Toroïde transformator en hoogwaardige, streng geselecteerde componenten
  • Drievoudig gelaagde bodemplaat om trillingen te voorkomen
  • Hoge kwaliteit luidsprekerklemmen (A/B schakelbaar)

Technische specificaties

Color descriptionZwart