Skip to content
€ 449,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

PM6006 - stereo versterker met volledig discrete opbouw voor uitzonderlijke muzikale prestaties. Current Feedback versterker circuit met streng geselecteerde componenten, die zorgen voor een stabiele weergave. Vermogen 2x45 Watt aan 8 Ohm.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz PM6006 - geïntegreerde versterker met digitale ingangen

De PM6006 is zoveel méér dan alleen maar een vernieuwde versie van z'n voorganger PM6005, veel meer. Nu kun je namelijk op deze superbe versterker rechtstreeks nog meer digitale bronnen aansluiten, waardoor je deze kunt gebruiken als een superieure DAC voor ongelooflijk veel muziekplezier van diverse nieuwe media.

Uitzonderlijke audiokwaliteit door discrete componenten Wat niet veranderd is zijn de het voorversterker- en eindversterkerdeel waarin uitsluitend discrete componenten zijn toegepast, in de hele signaalweg is er niet één IC te vinden. Dit is gedaan omdat speciaal geselecteerde componenten IC's niet alleen in kwaliteit overtreffen, maar omdat het hierdoor ook mogelijk wordt om het geluid en de klankkleur veel beter in te stellen, wat resulteert in meer helderheid, transparantie en diepte in de weergave.

Ook gebleven is de lage-impedantie afgeschermde Toroïde transformator, net als de aangepaste hoofdcondensatoren. En natuurlijk alle belangrijke kenmerken zoals vijf audio lijningangen waaronder Phono, twee paar vergulde luidsprekeraansluitingen met bi-wiring mogelijkheid en een afstandsbediening - dat is allemaal onveranderd.

Hoogwaardige DAC De in de PM6006 gebruikte DAC is een 24 bit/192 kHz high current CS4398, die z'n kwaliteit al lang bewezen heeft in vele Premium Range producten. Het gehele digitale deel is volledig afgeschermd door een interne metalen behuizing wat ervoor zorgt dat het digitale deel geen invloed kan hebben op het analoge signaal. Kortom, de PM6006 is als versterker een uitstekende investering voor de toekomst. Ten opzichte van de voorganger is er een extra optische ingang toegevoegd voor nog meer connectiviteit.

De Marantz PM6006 is leverbaar in zwarte en zilvergoud uitvoering.

Technische specificaties

Dempingsfactor100
Signaal-ruisverhouding83 dB
Uitgangsvermogen 4 ohm60 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm45 watt
Vervorming (THD)0,05%