Skip to content
Marantz NR1200 Receiver

MarantzNR1200Receiver

DAB-radio, stereoversterker en muziekstreamer ineen. Met goed hifi-geluid en HDMI voor de TV heb je alles wat een goede installatie nodig heeft.
Zwart
Bespaar€ 49,00
stuk€ 750,00
Van€ 799,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz NR1200 – stereoreceiver met 2 x 75 watt, DAB-radio, muziekstreaming, HEOS-multiroom, voice-control, draaitafelingang en schitterend hifi-geluid

De NR1200 is een geavanceerde fullsize stereoreceiver met de geluidskwaliteit en het vermogen van een echte, traditionele stereo-installatie. Maar dan in een moderne uitvoering en boordevol geavanceerde features. Je kunt bijvoorbeeld de TV aansluiten via HDMI, zodat je films en series kunt kijken met een schitterende geluidskwaliteit. De bediening is ook heel eenvoudig, omdat je gewoon je huidige TV-afstandsbediening kunt blijven gebruiken.

De voorkant en de grote volumeknop zijn gemaakt van aluminium. En als je nog steeds CD’s gebruikt, kun je er natuurlijk een CD-speler van Marantz op aansluiten. Hij heeft een draaitafelingang, geïntegreerde DAB-radio, muziekstreaming met multiroom – kortom, alles wat je verwacht van een fullsize topinstallatie.

Als je een NR1200 kiest, gaat elke cent naar de geluidskwaliteit en niet naar allerlei andere functies die je toch niet nodig hebt als je alleen maar op zoek bent naar goed stereogeluid. De instellingen en bediening zijn echt supersimpel... luidsprekers aansluiten en spelen maar!

HEOS – draadloze muziek in het hele huis De NR1200 heeft geïntegreerde HEOS-multiroom, zodat je kunt streamen van streamingservices en tienduizenden internetradiozenders. Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en ‑streamers in alle andere kamers in huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk – ervaar het zelf bij HiFi Klubben!

meer informatie over HEOS

Klaar voor voice-control De NR1200 is nu al klaar voor voice-control (Google Assistant en Amazon Alexa). Zodra Marantz het geactiveerd heeft, kun je voice-control in het Nederlands gebruiken. Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je nog veel meer andere commando’s gebruiken, zodat je nóg meer uit je Marantz-product haalt.

Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de NR1200, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

De NR1200 is verkrijgbaar in zwart of zilver-goud.

Video's over de Marantz NR1200

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 4 ohm75 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm75 watt

Accessoires voor de Marantz NR1200