Skip to content
€ 1.199,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De HD-AMP1 is een compacte stereoversterker met geïntegreerde DAC en een geweldig geluid. Hij heeft een klassiek, solide en elegant ontwerp van echt aluminium.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz HD-AMP1 - Hoogwaardige versterker met elegante, klassieke looks en een geweldig geluid

Deze nieuwe Marantz HD-AMP1 is een hoogwaardige versterker met 2 x 70 W (4 ohm) en  een prachtige elegante en klassieke uitstraling. Binnenin vind je een geavanceerde schakelende versterkertechniek, die  tevens is voorzien van de unieke Marantz muzikale digitale filtering (MMDF) welke dankzij  twee instelbare filterfuncties tegemoetkomt aan verschillende smaken en soorten muziek . .

Klassiek uiterlijk, moderne aansluitmogelijkheden De HD-AMP1 valt niet alleen terug op het beroemde Marantz-geluid, maar biedt tevens een groot scala aan aansluitmogelijkheden. Met de optische en digitale coax-ingangen, en niet te vergeten de USB-B-poort, kun je muziek direct vanaf je pc of Mac streamen. Ook iDevices kunnen worden aangesloten via de USB-poort aan de voorzijde. Twee analoge ingangen bieden nog meer aansluitopties.

De USB-B werkt in de asynchrone modus en ondersteunt niet alleen 384 kHz/32-bits audio met hoge resolutie, maar ook de formaten DSD 2,8 MHz, 5,6 MHz en zelfs 11,2 MHz voor maximale prestaties en de meest rechtstreekse manier om van uitstekende kwaliteit te profiteren. Om de kwaliteit bij aansluiting op een computer te garanderen, is er extra isolatie aangebracht rond de USB-B-ingang, waardoor de kans dat door de computer gegenereerde hoogfrequente ruis de HD-DAC1 binnendringt, teniet wordt gedaan. 

Hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang Voor muziekliefhebbers die hun favoriete opnamen beluisteren via een hoofdtelefoon, is de HD-AMP1 voorzien van een hoogwaardige hoofdtelefoontrap met de speciale versterkermodule HDAM-SA2. Voor gebruik van meerdere soorten hoofdtelefoons kan de versterkingsfactor worden ingesteld op laag, gemiddeld en hoog. Op deze manier kunnen hoofdtelefoons met een lage en hoge impedantie probleemloos worden aangestuurd. 

Elegante uitstraling De HD-AMP1 is een feest voor de oren en hij ziet er nog goed uit ook. De voorzijde van massief aluminium wordt gedragen door een dubbele bodemplaat en houten zijpanelen in retrostijl.  Gehuisvest in een dubbellaags chassis met onder het hoofdchassis een bodemplaat die eventuele nadelige invloeden van externe trillingen op de geluidskwaliteit teniet doet. De voetjes van het chassis bevatten aluminium gegoten isolatoren die externe trillingen verder absorberen. Informatie over volume, ingang, resolutie enzovoort wordt weergegeven op het stijlvolle display.

De Marantz HD-AMP1 is leverbaar in zwart of zilver-goud.

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 4 ohm70 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm35 watt