Skip to content
Marantz
CD-speler

Marantz CD6006

€ 399,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

CD6006 - perfecte en zeer betaalbare CD-speler met streng geselecteerde componenten voor een hoogwaardige weergave. USB aansluiting op het metalen frontpaneel voor weergave vanaf bijv. USB-sticks, maar ook vanaf je iPod of iPhone. In zilver-goud of zwart. 

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Marantz CD6006 - voor CD-weergave van hoog niveau

De CD6006 borduurt voort op zijn sucesvolle voorgangers de CD6004 en de CD6005, die door "What Hi-Fi Sound and Vision?" zijn uitgeroepen tot de beste CD-speler onder £500,-. Maar uiteraard zijn er in dit model verbeteringen en aanpassingen aangebracht, zoals strenger geselecteerde componenten met een nog betere kwaliteit en levensduur. De CD6006 is nu voorzien van een solide metalen bodemplaat en een centraal geplaatst CD-mechanisme, waardoor ongewenste trillingen vrijwel zijn uitgebannen.

Alles ademt kwaliteit en duurzaamheid De overbemeten voeding bedient zowel de digitale als analoge circuits van de speler, terwijl de hoogkwalitatieve CS4398 DAC het digitale signaal omzet naar analoog. Dit signaal wordt daarna door Marantz eigen kleine signaalversterker, de HDAM-SA, toegevoegd aan de vergulde aansluitbussen. Daarnaast wordt een afstandsbediening meegeleverd dit ook geschikt is voor de besturing van de PM6006 versterker, die met de CD6006 een ideale combinatie vormt. De CD6006 kent nu ook een laag stand-by stroomverbruik en een 'auto stand-by' mode, om te besparen op energie.

Al met al is de CD6006 een schitterende speler voor de muziekliefhebber die niets anders wil dan de beste weergave voor een aantrekkelijke prijs. De speler is ook ideaal voor liefhebbers van portable muziek, danzij de iPod digitale aansluiting aan de voorzijde.

De Marantz CD6006 is leverbaar in de uitvoeringen zwart en zilvergoud.

Technische specificaties

Signaal-ruisverhouding110 dB
Kanaalscheiding98 dB
Vervorming0,002%