HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition Compacte luidspreker

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition Compacte luidspreker

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De 805 D3 Prestige Edition is een unieke luxe-versie van de Bowers & Wilkins 805 D3 met een finish van Santos Rosewood met hoogglanslak. Een compacte luidspreker met de allerbeste technologie en de allermooiste finish – beter bestaat gewoon niet!

Bowers & Wilkins 805 D3 Prestige Edition – de ultieme compacte luidspreker met een unieke finish

  • Unieke finish van echt Santos Rosewood
  • Gelakt met 13 lagen hoogglanslak
  • Label met serienummer aan de achterkant
  • Geluidskwaliteit van absoluut topniveau
  • Technisch identiek aan de Bowers & Wilkins 805 D3

805 D3 Prestige Edition is de luxe-editie van de schitterende Bowers & Wilkins 805 D3. Deze luidspreker is gemaakt voor echte muziekliefhebbers die absolute topkwaliteit willen, in combinatie met een unieke finish.

Om aan te geven dat dit een compromisloze luidspreker is die voldoet aan de allerstrengste kwaliteitseisen heeft elke luidspreker aan de achterkant een gepolijst en genummerd Prestige Edition-label van metaal. Exclusieve luxe tot in de kleinste details.

Santos Rosewood met 13 laklagen

Het Santos Rosewood-houtfineer van de 805 D3 Prestige Edition is zeldzaam, duurzaam gekweekt en moeilijk bewerkbaar vanwege alle variaties in het hout, zelfs van één en dezelfde boom. Elk fineerpaar wordt daarom zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd voordat het gelakt wordt.

Om elke behuizing zijn unieke, diepe glans te geven zijn drie lagen verf en 13 lagen lak nodig. Na elke derde laag moet de behuizing minstens 24 uur rusten voordat hij opnieuw geschuurd wordt. Daarna worden er weer drie lagen aangebracht, geschuurd enzovoort, tot alle lagen zijn aangebracht. Vervolgens wordt het geheel machinaal en met de hand gepolijst voor absolute perfectie. En ten slotte moeten de luidsprekers minstens twee weken rusten zodat de lak kan harden. Pas dan worden ze ingepakt en verzonden.

De 805 D3 Prestige Edition is verkrijgbaar met een finish van Santos Rosewood met hoogglanslak. Afgezien van de unieke finish is deze luidspreker identiek aan de 805 D3. De standaarden zijn apart verkrijgbaar.

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen