Skip to content

LGOLED77CX6LAOLED-TV

4K OLED-TV met alle geavanceerde features die je nodig hebt. Prachtige beeldkwaliteit, ultraslank ontwerp van metaal en pauze-/opnamefunctie via USB.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

LG OLED77CX6LA – 77” 4K OLED-TV met een schitterende HDR-beeldkwaliteit en een ultraslank ontwerp van metaal

De OLED77CX6LA is een exclusieve 4K OLED-TV van de meest toonaangevende OLED-fabrikant van dit moment: LG. Het schitterende OLED-beeldpaneel en de geavanceerde beeldverwerking zorgen voor haarscherpe beelden, prachtige kleuren en een perfecte zwartweergave. Veel beter wordt het gewoon niet! En met de pauze-/opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Siri, Google Assistant en een aparte smart-luidspreker of smartphone. Voice-control via Google Assistant en Amazon Alexa.

Meer informatie over voice-control.

Uitstekende beeldverwerking met HDR en Alpha 9 GEN3-processor
De OLED77CX6LA ondersteunt de HDR-standaard, zodat je echt het maximale kunt halen uit de digitale technologie van nu en straks. Dankzij de allerlaatste intelligente LG Alpha 9 Gen3-processor kunnen ook niet-UHD-beelden geüpscaled en optimaal bewerkt worden, zodat ze worden weergegeven met een prachtige kwaliteit. Je zult versteld staan van de kwaliteit die op deze manier uit bijvoorbeeld een gewone blu-ray- of DVD-film gehaald kan worden.

Let op: de geïntegreerde luidsprekers zijn redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

HiFi Klubben: officiële Nederlandse dealer van LG
Onze concurrenten worden wel eens wanhopig als ze zien dat wij bij HiFi Klubben dezelfde lage prijzen hanteren, maar ook nog eens 5 jaar garantie bieden en 60 dagen omruiltijd - gratis! In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen. Daarom voor de duidelijkheid: alle TV’s die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs en zijn Ziggo CI+ gecertificeerd. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten, zoals geadviseerd door Samsung, LG of SONY. Laat je dus niks wijsmaken!

Highlights

  • OLED-paneel
  • 4K/UHD-resolutie met HDR en geavanceerde beeldverwerking
  • Mooi en ultraslank ontwerp van metaal
  • Pauze-/opnamefunctie via USB
  • Inclusief smart-remote

Technische specificaties

Hoogte met standaard (cm)105
StreamingdienstenSpotify, Deezer, Netflix, Youtube , Tunein, Videoland, NLziet, Pathe thuis
TechnologieënAlexa, Google Assistant

Accessoires voor de LG OLED77CX6LA

Aanbevolen producten