Skip to content

LGOLED65GX6LA GALLERYOLED-TV

4K OLED-topmodel met een schitterende beeldkwaliteit, ultraslank ontwerp. Eenvoudig en strak op te hangen met de meegeleverde muurbeugel. Een oogverblindende TV!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

LG OLED65GX6LA – 65” high-end 4K OLED-TV met fantastische HDR-beeldkwaliteit, een exclusief en superstrak ontwerp dankzij de meegeleverde muurbeugel

De OLED65GX6LA is een exclusieve high-end 4K OLED-TV van de meest toonaangevende OLED-fabrikant van dit moment: LG. Het schitterende OLED-beeldpaneel en de geavanceerde beeldverwerking zorgen voor haarscherpe beelden, prachtige kleuren en een perfecte zwartweergave. Veel beter wordt het gewoon niet!

In tegenstelling tot de goedkopere CX-serie is het design van de Gallery serie (GX-serie) nog strakker. Dankzij de meegeleverde muurbeugel hang je de TV eenvoudig en superstrak aan de muur, wat het exclusieve en ultraslanke ontwerp helemaal compleet maakt. Er wordt daarom ook geen tafelstandaard bijgeleverd.

Uitstekende beeldverwerking met HDR, Dolby Vision IQ en Alpha 9 gen3-processor
De OLED65GX6LA ondersteunt de HDR-standaard, zodat je echt het maximale kunt halen uit de digitale technologie van nu en straks. Dankzij de intelligente 3e generatie LG Alpha 9-processor kunnen ook niet-UHD-beelden geüpscaled en optimaal bewerkt worden, zodat ze worden weergegeven met een prachtige kwaliteit. Je zult versteld staan van de kwaliteit die op deze manier uit bijvoorbeeld een gewone blu-ray- of DVD-film gehaald kan worden.

Let op: het speciale, geïntegreerde geluidssysteem is redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om toch een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films

HiFi Klubben: officiële Nederlandse dealer van LG
Onze concurrenten worden wel eens wanhopig als ze zien dat wij bij HiFi Klubben dezelfde lage prijzen hanteren, maar ook nog eens 5 jaar garantie bieden en 60 dagen omruiltijd - gratis! In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen. Daarom voor de duidelijkheid: alle TV’s die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs en zijn Ziggo CI+ gecertificeerd. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten, zoals geadviseerd door Samsung, LG of SONY. Laat je dus niks wijsmaken!

Highlights

  • OLED-paneel
  • 4K/UHD-resolutie met HDR en geavanceerde beeldverwerking
  • Meegeleverde muurbeugel voor eenvoudige en superstrakke montage
  • Exclusief en ultraslank ontwerp van metaal
  • Pauze-/opnamefunctie via USB

Technische specificaties

Hoogte met standaard (cm)88,8
StreamingdienstenSpotify, Deezer, Netflix, Youtube , Tunein, Videoland, Amazon Prime Video, NLziet, Pathe thuis
TechnologieënAlexa, Google Assistant

Accessoires voor de LG OLED65GX6LA GALLERY

Aanbevolen producten