Skip to content
LG OLED48C16LA OLED-TV

LGOLED48C16LAOLED-TV

Exclusieve 48” OLED-TV met schitterende beeldkwaliteit, mooi slank ontwerp en de laatste slimme a9 Gen4 processor. Werkt met Google-voice-control.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

LG OLED48C16LA – 48” 4K OLED-TV met schitterende beeldkwaliteit, superslim besturingssysteem en laatste generatie a9 Gen4 processor.

De OLED48C16LA is een geweldige 4K OLED-TV die akelig dicht in de buurt van de absolute topkwaliteit komt, zonder dat hij een gat in je portemonnee slaat. Voor deze TV heeft LG een van de beste OLED-beeldpanelen gecombineerd met zijn eigen fantastische a9 Gen4 beeldprocessor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor een onovertroffen beeldkwaliteit met prachtige kleuren en haarscherpe details.

Het mooie en superslanke ontwerp is ideaal om aan de wand te hangen (ophangsysteem apart verkrijgbaar).

Je kunt de TV aansturen via Google Assistant of Amazon Alexa via de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening. Dankzij webOS ThinQ AI krijg je een heleboel mooie Smart TV-functies in een duidelijk overzichtelijk beginscherm.

De LG OLED48C16LA is verkrijgbaar met een Vanilla White achterkant. Inclusief slimme “Magic Remote” afstandsbediening.

Let op: Het geïntegreerde luidsprekersysteem is redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Highlights

  • 4K OLED-paneel met AI Picture Pro en perfecte kleuren
  • Superslim besturingssysteem webOS ThinQ AI
  • Geïntegreerde microfoon voor voice-control.
  • Laatste generatie a9 Gen4 processor
  • Dolby Vision IQ, HLG en HDR10 Pro
  • USB-opnamefunctie

Technische specificaties

Game modeJa

Accessoires voor de LG OLED48C16LA

Aanbevolen producten