HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest SLiP 14/2 DB Luidsprekerkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /meter
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest SLiP 14/2 DB Luidsprekerkabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} meter

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De SLiP 14/2 DB is een gladde en flexibele luidsprekerkabel die speciaal is ontworpen om ingebouwd te worden. Hij klinkt zeer goed. Stevige geleiders van ultrazuiver AWG-LGC-koper, per strekkende meter.

AudioQuest SLiP 14/2 DB – luidsprekerkabel voor inbouwoplossingen

 • Glad en flexibel
 • Kan eenvoudig door buizen worden getrokken
 • Semi-massieve 14 AWG-geleiders (2,08 mm2) van ultrazuiver LGC (Long-Grain Copper)
 • Relatief compact formaat
 • Verkrijgbaar per strekkende meter, zonder stekkers 
 • Veiligheidscertificering: Voldoet aan de NEC CL3 en CEC FT4 brandeisen

De SLiP 14/2 DB is een gladde en flexibele luidsprekerkabel die speciaal is ontworpen om ingebouwd te worden. Hij geeft een bijzonder goed geluid en kan heel eenvoudig door buizen worden getrokken. Ondanks de betaalbare prijs is hij natuurlijk voorzien van echte AudioQuest-kwaliteit, zodat je goede geluid 100% intact blijft op weg naar je luidsprekers.

Geleiders van ultrazuiver LGC-koper

De geleiders van de SLiP 14/2 DB zijn gemaakt van ultrazuiver AWG-LGC-koper (Long-Grain Copper). Om de kabel zo flexibel mogelijk te maken, heeft AudioQuest een aantal dunnere geleiders gebruikt (Semi-Solid Concentric Packed) in plaats van één massieve geleider, wat de gangbare oplossing is om vervorming zoveel mogelijk te beperken. De geleiders zijn echter nog steeds een stuk dikker dan die van echte multicore-kabels.

Vergeet niet dat de SLiP 14/2 DB ook verkrijgbaar is met vier geleiders (SLiP 14/4 DB). Deze configuratie kan handig zijn als je kabels over lange afstand wilt leggen of meerdere luidsprekers wilt aansluiten. 

De AudioQuest SLiP 14/2 DB is verkrijgbaar per strekkende meter.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

 • Aansluiting : Optioneel
 • Geleidermateriaal : semi-massief LGC (Long-Grain Copper)
 • Kabellengte : Per strekkende meter
 • Kleur : Wit
 • Geleiderdoorsnede: 2 x 14 AWG (2,08 mm2)

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen