Skip to content
AudioQuest SLiP 14/2 DB Luidsprekerkabel

AudioQuestSLiP 14/2 DBLuidsprekerkabel

Een goede oplossing voor iedereen die kabels door buizen wil laten lopen. Geleiders van ultrazuiver LGC-koper, per strekkende meter.
meter€ 5,00
Niet in voorraad. Verwacht: maandag 17. mei.
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest SLiP 14/2 – luidsprekerkabel voor inbouwoplossingen

De SLiP 14/2 is een gladde en flexibele luidsprekerkabel die speciaal is ontworpen om ingebouwd te worden. Hij geeft een bijzonder goed geluid en kan heel eenvoudig door buizen worden getrokken. Ondanks de betaalbare prijs is hij natuurlijk voorzien van echte AudioQuest-kwaliteit, zodat je goede geluid 100% intact blijft op weg naar je luidsprekers.

Geleiders van ultrazuiver LGC-koper
De geleiders van de SLiP 14/2 zijn gemaakt van ultrazuiver LGC-koper (Long-Grain Copper). Om de kabel zo flexibel mogelijk te maken, heeft AudioQuest een aantal dunnere geleiders gebruikt (Semi-Solid Concentric Packed) in plaats van één massieve geleider, wat de gangbare oplossing is om vervorming zoveel mogelijk te beperken. De geleiders zijn echter nog steeds een stuk dikker dan die van echte multicore-kabels.

Vergeet niet dat de SLiP 14/2 ook verkrijgbaar is met vier geleiders (SLiP 14/4). Deze configuratie kan handig zijn als je kabels over lange afstand wilt leggen of meerdere luidsprekers wilt aansluiten.

De AudioQuest SLiP 14/2 is verkrijgbaar per strekkende meter.

Let op: Hi-Fi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Highlights

  • Glad en flexibel
  • Kan eenvoudig door buizen worden getrokken
  • Semi-massieve 14 AWG-geleiders (2,08 mm2) van ultrazuiver LGC (Long-Grain Copper)
  • Relatief compact formaat
  • Verkrijgbaar per strekkende meter, zonder stekkers

Technische specificaties

  • AWG: 14

Accessoires voor de AudioQuest SLiP 14/2 DB