HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers Luidsprekerkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /set
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Saturn BiWire Jumpers Luidsprekerkabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} set

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De Saturn BiWire Jumpers zorgen ervoor dat luidsprekers met bi-wire-aansluitingen en metalen beugeltjes tussen de terminals direct veel beter klinken. Geschikt voor banaan- en vorkstekkers. 4 stk/verpakking.

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers – hoogwaardige jumperkabels van PSC+-koper voor luidsprekers met bi-wire-terminals

 • Voor luidsprekers met bi-wire-terminals
 • Exclusieve geleiders van massief PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+)
 • Robuuste stekkers van koper met verzilverde contactoppervlakken
 • Eenvoudige montage, één keer plaatsen en je bent klaar
 • Kan besteld worden met speciale vork-/banaanstekker-configuratie

De Saturn BiWire Jumpers zijn hoogwaardige jumperkabels die je kunt gebruiken om de 2 x 2 terminals van een high-end luidspreker met bi-wire-aansluitingen met elkaar te verbinden. Mensen die liever een single-wire-luidsprekerkabel hebben – en dat zijn er nogal wat – moeten de terminals met elkaar verbinden om alle speakers in de luidspreker aan te kunnen sturen.

Luidsprekerfabrikanten gebruiken hiervoor meestal vergulde beugeltjes van metaal. Dat ziet er misschien mooi uit, maar het is niet de beste oplossing om een complex geluidssignaal te geleiden. Met de exclusieve jumperkabels van AudioQuest heb je geen last meer van signaalverslechtering in de beugeltjes en haal je het maximale uit je single-wire-luidsprekerkabels, je luidsprekers en de rest van je installatie.

Geleiders van PSC+-koper en exclusieve verzilverde stekkers

De Saturn heeft geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Dit metaal is door AudioQuest zo bewerkt dat het een extreem glad oppervlak heeft. Dit is enorm belangrijk omdat het signaal zich voornamelijk via het oppervlak van de geleider voortplant. PSC+ geleidt veel beter dan andere kopersoorten, ook zonder verzilvering. De stekkers zijn gemaakt van zuiver koper met verzilverde contactoppervlakken – een oplossing die nog beter geleidt dan de standaard vergulde stekkers.

De Saturn BiWire Jumpers worden standaard geleverd met één vork- en één banaanstekker en zitten per vier stuks verpakt. Andere configuraties zijn op bestelling mogelijk.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

 • Jumperkabel om de bi-wire-terminals van luidsprekers met elkaar te verbinden
 • Triple-SST Hyperlitz-geometrie
 • Geleidermateriaal: massief PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+)
 • Verzilverde stekkers van zuiver koper
 • Kabellengte: ca. 20 cm incl. stekkers
 • Kleur: zwart/rood
 • Aansluiting: vork > banaan (andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk)

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen