Skip to content
AudioQuest
Luidsprekerkabel (set)

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers

€ 229,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Vervang de metalen beugeltjes op je bi-wire-terminals door deze kwaliteitskabel en alles klinkt meteen een stuk beter.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Saturn BiWire Jumpers – hoogwaardige jumperkabels van PSC+-koper voor luidsprekers met bi-wire-terminals

  • Voor luidsprekers met bi-wire-terminals
  • Exclusieve geleiders van massief PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+)
  • Robuuste stekkers van koper met verzilverde contactoppervlakken
  • Eenvoudige montage, één keer plaatsen en je bent klaar
  • Kan besteld worden met speciale vork-/banaanstekker-configuratie
De Saturn BiWire Jumpers zijn hoogwaardige jumperkabels die je kunt gebruiken om de 2 x 2 terminals van een high-end luidspreker met bi-wire-aansluitingen met elkaar te verbinden. Mensen die liever een single-wire-luidsprekerkabel hebben – en dat zijn er nogal wat – moeten de terminals met elkaar verbinden om alle speakers in de luidspreker aan te kunnen sturen.

Luidsprekerfabrikanten gebruiken hiervoor meestal vergulde beugeltjes van metaal. Dat ziet er misschien mooi uit, maar het is niet de beste oplossing om een complex geluidssignaal te geleiden. Met de exclusieve jumperkabels van AudioQuest heb je geen last meer van signaalverslechtering in de beugeltjes en haal je het maximale uit je single-wire-luidsprekerkabels, je luidsprekers en de rest van je installatie.

Geleiders van PSC+-koper en exclusieve verzilverde stekkers De Saturn heeft geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Dit metaal is door AudioQuest zo bewerkt dat het een extreem glad oppervlak heeft. Dit is enorm belangrijk omdat het signaal zich voornamelijk via het oppervlak van de geleider voortplant. PSC+ geleidt veel beter dan andere kopersoorten, ook zonder verzilvering. De stekkers zijn gemaakt van zuiver koper met verzilverde contactoppervlakken – een oplossing die nog beter geleidt dan de standaard vergulde stekkers.

De Saturn BiWire Jumpers worden standaard geleverd met één vork- en één banaanstekker en zitten per vier stuks verpakt. Andere configuraties zijn op bestelling mogelijk.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

AudioQuest BiWire Jumpers – een simpele manier voor beter geluid Verwijder de metalen beugeltjes tussen de twee paar luidsprekerterminals en vervang ze door de BiWire Jumpers. Meer hoef je niet te doen. En je merkt direct dat je geluid dynamischer, gedetailleerder en gewoon beter klinkt. Soms is het verschil zelfs zo groot dat dit definitief een einde maakt aan de hele discussie over de betekenis van kabels voor de geluidskwaliteit!

Theoretisch gezien moet de hoofdkabel altijd naar de tweeterterminals gaan en moeten de beugeltjes/jumpers het signaal doorsturen naar de bas-/middenspeaker. Zo wordt al het metaal in je luidsprekerkabel gebruikt voor je tweeter, die het gevoeligst is voor onregelmatigheden. Maar niemand houdt je natuurlijk tegen als je de jumpers de andere kant op wilt gebruiken. Kies maar wat jij het best vindt klinken.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

KleurZwart
KleurVork>banaan (type D)
Gewicht (kg)0,5
Hoogte verpakking (cm)4
Lengte verpakking (cm)28
Gewicht verpakking (kg)0,5
Breedte verpakking (cm)8