HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest DragonTail USB-C USB kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest DragonTail USB-C USB kabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Sluit je USB-DAC aan op je Android-smartphone en geniet van beter mobiel geluid. USB-A-F-naar-USB-C-adapter van uitstekende materialen.

DragonTail – simpele adapter om een USB-DAC aan te sluiten op een Android-smartphone met USB-C

De DragonTail is een slimme, kleine USB-A-F-verlengkabel van topkwaliteit. Je kunt er een USB-DAC mee aansluiten op een Android-smartphone met USB-C, zodat je alleen nog maar een goede hoofdtelefoon nodig hebt om onderweg te kunnen genieten van topgeluid!

AudioQuest – gegarandeerde kwaliteit

De geleiders van de DragonTail zijn verzilverd met 5% zilver – een materiaalkeuze waarvan alle echte audiofielen beginnen te kwijlen. Zilver is namelijk het beste geleidermateriaal dat er bestaat, en daarom zijn zoveel AudioQuest-kabels voorzien van verzilverde geleiders, bijvoorbeeld de exclusieve Carbon USB-kabel.

Dus als je een DAC aansluit met een DragonTail – wat echt een heel goed idee is – dan hoef je geen seconde bang te zijn dat je extra jitter-ruis of andere digitale rommel toevoegt aan je signaal, zoals bij goedkopere kabels wel het geval is.

De Dragontail is leverbaar in drie uitvoeringen. USB A (Male) -> USB A (Female), als OTG variant USB A (Female) -> Micro USB (Male) en als USB A (Male) -> USB C (Female)

Specificaties

  • USB-adapterkabel (OTG)
  • Geleiders verzilverd met 5% zilver
  • Kabellengte: 11,2 cm.
  • Gewicht: 20 gram
  • Ingang/uitgang: USB, mannetje/USB-C, vrouwtje
  • Kleur: Zwart

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen