Skip to content
AudioQuest DragonTail Android USB-kabel

AudioQuestDragonTail AndroidUSB-kabel

Sluit je USB-DAC aan op je Android-smartphone en geniet van beter mobiel geluid. USB-A-F-naar-Micro-USB-adapter van uitstekende materialen.
stuk(s)€ 19,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis! Vertraging i.v.m. drukte mogelijk.
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DragonTail – simpele adapter om een USB-DAC aan te sluiten op een Android-smartphone

De DragonTail is een slimme, kleine USB-A-F-verlengkabel van topkwaliteit. Je kunt er een USB-DAC mee aansluiten op een Android-smartphone, zodat je alleen nog maar een goede hoofdtelefoon nodig hebt om onderweg te kunnen genieten van topgeluid!

AudioQuest – gegarandeerde kwaliteit De geleiders van de DragonTail zijn verzilverd met 5% zilver – een materiaalkeuze waarvan alle echte audiofielen beginnen te kwijlen. Zilver is namelijk het beste geleidermateriaal dat er bestaat, en daarom zijn zoveel AudioQuest-kabels voorzien van verzilverde geleiders, bijvoorbeeld de exclusieve Carbon USB-kabel.

Dus als je een DAC aansluit met een DragonTail – wat echt een heel goed idee is – dan hoef je geen seconde bang te zijn dat je extra jitter-ruis of andere digitale rommel toevoegt aan je signaal, zoals bij goedkopere kabels wel het geval is.

De Dragontail is leverbaar in twee uitvoeringen. USB A (Male) -> USB A (Female) en als OTG variant USB A (Female) -> Micro USB (Male) 

Technische specificaties

  • USB-adapterkabel (OTG)
  • Geleiders verzilverd met 5% zilver
  • Kabellengte: 11,2 cm.
  • Gewicht: 20 gram
  • Ingang/uitgang: USB, mannetje/Micro-USB, vrouwtje
  • Kleur: Zwart