Skip to content
AudioQuest
USB-kabel

AudioQuest DragonTail Android

€ 29,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Sluit je USB-DAC aan op je Android-smartphone en geniet van beter mobiel geluid. USB-A-F-naar-Micro-USB-adapter van uitstekende materialen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DragonTail – simpele adapter om een USB-DAC aan te sluiten op een Android-smartphone

De DragonTail is een slimme, kleine USB-A-F-verlengkabel van topkwaliteit. Je kunt er een USB-DAC mee aansluiten op een Android-smartphone, zodat je alleen nog maar een goede hoofdtelefoon nodig hebt om onderweg te kunnen genieten van topgeluid!

AudioQuest – gegarandeerde kwaliteit De geleiders van de DragonTail zijn verzilverd met 5% zilver – een materiaalkeuze waarvan alle echte audiofielen beginnen te kwijlen. Zilver is namelijk het beste geleidermateriaal dat er bestaat, en daarom zijn zoveel AudioQuest-kabels voorzien van verzilverde geleiders, bijvoorbeeld de exclusieve Carbon USB-kabel.

Dus als je een DAC aansluit met een DragonTail – wat echt een heel goed idee is – dan hoef je geen seconde bang te zijn dat je extra jitter-ruis of andere digitale rommel toevoegt aan je signaal, zoals bij goedkopere kabels wel het geval is.

De Dragontail is leverbaar in twee uitvoeringen. USB A (Male) -> USB A (Female) en als OTG variant USB A (Female) -> Micro USB (Male) 

Technische specificaties

Kabellengte (m)0,11