Skip to content

DALI KATCH
Draagbare Bluetooth-luidspreker

De gestroomlijnde KATCH combineert de geavanceerde digitale technologie van DALI met een elegant en modern ontwerp. Je zult verstelt staan van het volle, gedetailleerde geluid dat uit deze compacte accu-luidspreker komt.

DEEL JE MUZIEK MET ANDEREN.
WAAR JE OOK BENT.

De DALI KATCH is een draagbare Bluetooth-luidspreker met een accu die 24 uur meegaat zonder te hoeven opladen. Dat betekent dat je je favoriete muziek mee kunt nemen naar je vrienden en familie – altijd en overal.

De speciaal ontwikkelde drivers zitten in een elegante, afgeronde behuizing en zorgen voor een authentiek tweewegsignaal dat wordt aangestuurd door een geïntegreerde digitale versterker.

En via Bluetooth kun je zelfs luisteren naar hoge-resolutiegeluid met aptX, als je mediaspeler dit formaat ondersteunt. Verder heeft de DALI KATCH een mini-jack-ingang, en dus kun je ook gewoon een kabel aansluiten, bijvoorbeeld als je wilt voorkomen dat de accu van je telefoon te snel leeg raakt.

Altijd en overal jouw favoriete muziek met de DALI KATCH.

   

PAST BIJ JOUW LIFESTYLE

De DALI KATCH is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dus past hij altijd in jouw interieur. Dankzij de geïntegreerde leren band en het robuuste ontwerp kun je hem overal mee naartoe nemen.

Je kunt de DALI KATCH dus in allerlei situaties gebruiken. Om het allerbeste geluid te garanderen, heeft hij twee geluidsprofielen. De eerste is geoptimaliseerd voor een lineaire en meer neutrale frequentierespons die geschikt is voor de meeste situaties. De tweede heeft een iets warmer geluid dat vooral bedoeld is voor grotere ruimtes, of als je gewoon een vollere klank wilt.

De DALI KATCH is meer dan een draagbare luidspreker. Met zijn mooie kleuren, unieke geluid en elegante ontwerp laat hij zien wie jij bent. En hij geeft je het schitterende geluid van DALI in een trendy, compact en draagbaar ontwerp.