Skip to content

Met een draadloze Bluetooth-luidspreker kun je overal heen – ook het water in!

Bluetooth, batterij, buitenlucht

Met een draadloze Bluetooth-luidspreker kun je altijd van je lievelingsmuziek genieten, gewoon via je telefoon, ook als het dichtstbijzijnde stopcontact kilometers ver weg is. Geniaal voor in de tuin, op het strand, de boot, je zomerhuis, de camping of op een festival. Heel je leven vol draadloze muziek!

Je hoeft je favoriete muziek niet te missen omdat je even naar buiten wil. Een Bluetooth-luidspreker neem je overal mee naartoe, en met Bluetooth kunnen jij en je vrienden heel eenvoudig muziek streamen met een smartphone. Dus waarom zou je genoegen nemen met de knarsende luidsprekertjes van je mobiele telefoon? Zeker als je weet dat het zo veel beter kan?

Sommige Bluetooth-luidsprekers zijn waterdicht, heel handig voor bij het zwembad. Andere kunnen zo hard en gaan zo lang mee dat jij en je gasten eerder op zijn dan de muziek. En weer andere zijn zo mooi dat je ze het liefst wilt omarmen om nooit meer los te laten.

In de winkels van HiFi Klubben kun je luisteren, proberen en eerlijk advies krijgen voordat je een keuze maakt. Dat scheelt een hoop gedoe en maakt het veel eenvoudiger.
DALI KATCH Draadloze luidspreker met accu
Draadloze luidspreker met accu
€ 399,00 / stuk(s)