HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos – heel eenvoudig aan de slag

Sonos is het allereerste multiroomsysteem: een revolutie voor alle kamers in huis. Nu kan het hele gezin muziek gaan streamen. Het is supersimpel en heeft eindeloos veel mogelijkheden – ook voor de TV.

Sonos is het meest populaire en meest uitgebreide multiroomsysteem dat er bestaat. En als je het nog niet zo goed kent, lijkt het misschien nogal ingewikkeld. Maar eigenlijk is het heel eenvoudig – zo eenvoudig dat je heel snel aan de slag kunt!

 

Zo weinig heb je nodig

De kans is groot dat je al bijna alles hebt om met Sonos aan de slag te gaan, namelijk een smartphone, een draadloos netwerk (Wi-Fi) en een streamingservice (Spotify, TIDAL, Napster enz.). Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een draadloze Sonos-luidspreker en de Sonos-app op je smartphone. De installatie duurt maar een paar minuten en daarna ben je klaar. Je kiest de muziek direct met de Sonos-app, of je nu naar internetradio of een streamingservice wilt luisteren.

 

sonos-head_midt_1500x800px.jpg

Sonos-luidsprekers en -oplossingen voor alle kamers

Sonos heeft draadloze luidsprekers voor grote en voor kleine kamers, zodat jij meteen aan de slag kunt. Als je op zoek bent naar een compacte en betaalbare oplossing, dan kun je kiezen uit de PLAY:1 en de iets geavanceerdere One. De grotere PLAY:5 is bedoeld voor iedereen die meer geluid en vermogen nodig heeft – bijvoorbeeld voor een grotere kamer.

En als je – net als wij – het liefst naar je favoriete muziek luistert via een goede installatie, probeer dan eens een minisysteem dat bestaat uit een Sonos CONNECT:AMP en een paar goede hifi-luidsprekers. Dan krijg je niet alleen een schitterend geluid, maar ook de eindeloze mogelijkheden van Sonos. En dat geldt ook als je al een goede installatie hebt. Dan sluit je er gewoon een Sonos CONNECT muziekstreamer op aan en kun je genieten van draadloze muziek met echte hifi-kwaliteit.

Wil je een massief geluid, maar dan zonder massieve installatie? Dat kan met twee draadloze Sonos-luidsprekers die je instelt als het linker- en rechterkanaal van een stereosysteem. Zo krijg je een veel realistischer geluid dan met één luidspreker en het klinkt echt heel goed. Toch gaat er niets boven een echte installatie met echte hifi-luidsprekers – zeker niet als je voor het allerbeste geluid gaat. De traditionele stereo-installatie is en blijft nummer één!

 

Met Sonos klinkt je TV veel beter.
Hier kun je zien hoe eenvoudig het is.

 

De populairste producten van Sonos

 

Sonos voor echt goed geluid

Een goede stereo-installatie met twee luidsprekers is en blijft de beste manier om optimaal van muziek te genieten. Met Sonos krijg je een schitterend geluid en een superhandige, draadloze bediening.

 

Sonos voor kleinere ruimtes

Met een draadloze luidspreker kun je naar muziek luisteren zonder installatie. Kleine luidsprekers voor kleine kamers, grote luidsprekers voor grote kamers, en je regelt alles direct vanaf je smartphone.

 

Sonos voor de TV

Met Sonos klinkt je TV veel en veel beter! En als je wilt, kun je het systeem zelfs uitbreiden tot een draadloze home-cinema.

 

HiFi Klubben gebruikt cookies voor statistische doeleinden en om je een betere gebruikerservaring te bieden. Als je verdergaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer over cookies hier