Skip to content
€ 65,00set
Van € 229,00Bespaar € 164,00

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Luister naar je omgeving en muziek met totale draadloze vrijheid en schitterend geluid. Een unieke in-ear zonder dopje – heel cool en lekker anders!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Earin A-3 – open in-ear True Wireless-koptelefoon met ultracompact en origineel ontwerp, een mooie finish en goed geluid

 • Open constructie laat omgevingsgeluiden door
 • Comfortabele en stevige pasvorm zonder rubberen dopjes, vinnen of steeltjes
 • Identieke oordopjes met automatisch linker-/rechterkanaal
 • Je kunt de oordopjes ook los van elkaar gebruiken, bijv. bij telefoongesprekken
 • Werkt met draadloze oplader

De Earin A-3 is een ultracompacte, open, in-ear True Wireless-koptelefoon met een heleboel unieke technische oplossingen. Dankzij het speciale ontwerp zonder traditionele rubberen oordopjes kun je horen wat er om je heen gebeurt, zonder dat je in een ‘bubble’ zit zoals bij normale in-ear modellen. De Earin A-3 zit onwaarschijnlijk stevig, comfortabel en discreet in je oor, zonder de lastige vinnen of onhandige steeltjes die de concurrenten gebruiken om hun producten op hun plaats te houden.

De Earin A-3 heeft een heel natuurlijk en muzikaal geluid met een overtuigende bas – iets wat vaak ontbreekt bij in-ear modellen zonder rubberen dopjes. Dat komt vooral door de serieuze en nieuwe drivers met een doorsnede van wel 14,3 mm. Het is echt een hele technologische prestatie dat het Earin is gelukt om deze drivers in te bouwen in zulke compacte True Wireless-oordopjes!

Draadloos opladen – de kers op de taart

De A-3 wordt geleverd met een mooi oplaadetui van echt aluminium. Je kunt het etui draadloos opladen met een Qi-oplader, die je misschien al hebt voor bij je smartphone. Of je koopt er eentje – zo duur zijn die dingen niet. Leg het etui op het oplaadplaatje en hij tankt zich automatisch weer vol. Of je gebruikt gewoon de bijgeleverde USB-kabel.

Deze koptelefoon werkt 5 uur zonder te hoeven opladen, en met de 25 extra uren van het oplaadetui kun je de hele dag van de A-3 genieten. De oordopjes en het etui kunnen ook tegelijkertijd opladen, zodat je in één keer 30 uur afspeeltijd erbij krijgt. En het opladen begint zodra je de oordopjes in het etui legt.

De Earin A-3 is verkrijgbaar in zwart of zilverkleurig aluminium. En dat geldt ook voor het oplaadetui. De oordopjes zelf zijn gemaakt van zwart plastic. Draadloze Qi-oplader en USB-oplader apart verkrijgbaar.

Supersimpele bediening en extra duidelijke gesprekken

De twee oordopjes van de Earin A-3 zijn 100% identiek. Een ingenieuze gepatenteerde sensor detecteert zelf de rechter- en linkerkanalen, zodat je een perfect stereobeeld hebt. Ze hebben ook touchbediening en met de speciale app kun je zelf alle functies aanpassen. De twee geïntegreerde microfoons in elk oordopje zorgen voor kristalheldere telefoongesprekken, ondersteund door een geïntegreerde versnellingsmeter die trillingen van je schedel registreert en een extra goede weergave geeft van de stem aan de andere kant van de lijn.

Je kunt ook één oordopje gebruiken, bijvoorbeeld als je even moet bellen, maar wel wilt horen wat er om je heen allemaal gebeurt. En als je voor Mono Mode kiest, kunnen jij en een vriend(in) ieder met één oordopje luisteren naar dezelfde muziek.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Ultracompact, lichtgewicht ontwerp
 • Open constructie laat omgevingsgeluiden door
 • Comfortabele en stevige pasvorm zonder rubberen dopjes, vinnen of steeltjes
 • Identieke oordopjes met automatisch linker-/rechterkanaal
 • Bluetooth 5.0, incl. Apple AAC en aptX
 • Oordopjes met gebruiksvriendelijke touchbediening
 • Speciale app voor persoonlijke instellingen
 • 4 geïntegreerde microfoons voor telefoongesprekken met uitstekend geluid
 • Je kunt de oordopjes ook los van elkaar gebruiken, bijv. bij telefoongesprekken
 • Inclusief oplaadetui van echt aluminium
 • Werkt met draadloze oplader

Tegens

 • Niet 100% waterdicht (IP52)
 • Geen ANC (noise-cancellation)
 • Oplader apart verkrijgbaar (USB of Qi)

Video's over de A-3

Accessoires voor de EARIN A-3

Technische specificaties

KoptelefoontypeIn-ear, True Wireless
Actieve ruisonderdrukkingNee
Frequentiebereik20-20000 Hz
MicrofoonJa
Akoestische constructieOpen
Bluetooth-versieJa - 5 ( aptX, AAC, SBC )
Type/formaat driver14,3 mm - Dynamic driver
Afspelen via USBNee

Recensies


3.8
10 recensies
5
4
4
3
3
1
2
1
1
1
Mikael
Denemarken
10/18/2023

Geweldig product en geweldig geluid

Mikael
Denemarken
Ruben
Denemarken
9/2/2023

Enkele van de lichtste en meest goed spelende hoofdtelefoons. Als je van bas en / of ruisonderdrukking houdt, moet je deze vermijden. Als je van open geluid houdt en kunt horen wat er om je heen gebeurt, zijn ze perfect. Door het geluid en comfort kun je ze langer gebruiken.

Ruben
Denemarken
Ulf
Duitsland
7/1/2023
Ulf
Duitsland
Moritz
Denemarken
6/22/2023

Past verrassend goed in mijn oren en is er nog niet uitgevallen - ook niet tijdens mijn runs. Aan de andere kant verlies je maar al te vaak de bluetooth-verbinding, moet je ze uit de bluetooth-lijst verwijderen en toevoegen. Soms is er maar op één oortje geluid. Bovendien kan er geen contact worden opgenomen met de fabrikant Earin omdat deze niet reageert.

Moritz
Denemarken
Stan
Nederland
5/13/2023
Stan
Nederland

Aanbevolen producten

Elite 85t
Jabra Elite 85t
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229,99 / Set