Skip to content
Draadloze luidspreker

DEVIALET Phantom Reactor 900

€ 1.290,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Supercompacte en elegante Bluetooth-luidspreker met goed geluid en een indrukwekkend vermogen – in één apparaat. Gedetailleerd geluid en een diepe bas die je middenrif laat trillen. Zijkanten van roestvrij staal.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Devialet Phantom Reactor 900 – supercompacte Bluetooth-luidspreker met schitterende geluidskwaliteit, genoeg vermogen en een elegant ontwerp

De Phantom Reactor 900 is de compactste Bluetooth-luidspreker uit de exclusieve Phantom-serie van Devialet. Hij combineert geavanceerde technologie met een elegant, gestroomlijnd ontwerp dat de Bluetooth-luidsprekers van Devialet onderscheidt van alle andere merken. Hij heeft een goed geluid en een massief vermogen voor een compacte Bluetooth-luidspreker

De Phantom Reactor 900 is gemaakt van metaal met een luxe finish en zijkanten van roestvrij staal. De legendarische behuizing van de Phantom-serie is zo ontwikkeld dat hij opgewassen is tegen extreem hoge interne druk.

De geïntegreerde versterker heeft een vermogen van wel 900 watt – wat natuurlijk echt indrukwekkend is voor zo’n compacte Bluetooth-luidspreker. Hij heeft een geavanceerde tweeter en twee basspeakers met een extreem grote membraanbeweging, voor een indrukwekkend geluid en een bas die je middenrif laat trillen.

De Phantom Reactor 900 is verkrijgbaar in het wit.

Accessoires voor de DEVIALET Phantom Reactor 900

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)25-20.000 Hz
Versterker900 watt