Skip to content

DEVIALETExpert 250 ProGeïntegreerde versterker

Geavanceerde stereoversterker met een unieke geluidskwaliteit, prachtig design en boordevol geavanceerde technologieën voor digitale en analoge bronnen. Aluminium afwerking.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Devialet Expert 250 Pro - zeer krachtige, geavanceerde stereoversterker met een unieke geluidskwaliteit, prachtig design en boordevol geavanceerde technologieën.

De Expert 250 Pro is een zeer krachtige en geavanceerde stereoversterker die speciaal is ontworpen om de meest kritische muziekliefhebber het allerbeste geluid te geven. Met een vermogen van 2 x 250 watt bij 6 ohm stuurt hij moeiteloos vrijwel alle luidsprekers aan. En wil je upgraden, combineer hem dan met een tweede unit, dan kun je ze als mono-eindversterker configureren met 500W per kanaal aan vermogen! Dit topmodel uit de Expert Pro serie heeft een exclusief gepolijste behuizing gemaakt van een massief blok aluminium en een 100% koperen bodemplaat voor optimale warmte afvoer.

Via de geïntegreerde mediaspeler krijg je toegang tot een eindeloze hoeveelheid draadloze muziek en mogelijkheden, die je kunt aansturen met je smartphone of de speciale Devialet Remote-app. Zo is hij compatible met ROON, AirPlay en Spotify Connect. En met een grenzeloze detaillering en dynamiek bij elk volume, en het unieke SAM-systeem (Speaker Active Matching) pas je de versterker aan op je luidsprekers, voor een perfecte timing. 

En als compromisloos high-end product zou de Expert 250 Pro natuurlijk niet compleet zijn zonder een solide constructie van een uit één blok gefreesd aluminium en een superexclusief ontwerp dat perfect past in zelfs de modernste inrichtingen.

De Devialet Expert 250 Pro is verkrijgbaar met een afwerking in donker chroom.

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 6 ohm250 watt