Skip to content
Geïntegreerde versterker

DEVIALET Expert 140 Pro

€ 4.990,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De Expert 140 Pro is een zeer geavanceerde stereoversterker met een unieke geluidskwaliteit, prachtig design en boordevol geavanceerde technologieën voor alle digitale en analoge bronnen. Aluminium afwerking.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Devialet Expert 140 Pro - zeer geavanceerde stereoversterker met een unieke geluidskwaliteit, prachtig design en boordevol geavanceerde technologieën.

De Expert 140 Pro is een zeer geavanceerde stereoversterker die speciaal is ontworpen om de kritische muziekliefhebber het allerbeste geluid te geven. Met een vermogen van 2 x 140 watt bij 6 ohm stuurt hij moeiteloos de meeste luidsprekers aan. En wil je upgraden, combineer hem dan met een tweede unit, dan kun je ze als mono-eindversterker configureren met 210W per kanaal aan vermogen!

Via de geïntegreerde mediaspeler krijg je toegang tot een eindeloze hoeveelheid draadloze muziek en mogelijkheden, die je kunt aansturen met je smartphone of de speciale Devialet Remote-app. Zo is hij compatible met ROON, AirPlay en Spotify Connect. En met een grenzeloze detaillering en dynamiek bij elk volume, en het unieke SAM-systeem (Speaker Active Matching) pas je de versterker aan op je luidsprekers, voor een perfecte timing. 

En als compromisloos high-end product zou de Expert 140 pro natuurlijk niet compleet zijn zonder een solide constructie van een uit een blok gefreesd aluminium en een superexclusief ontwerp dat perfect past in zelfs de modernste inrichtingen.

De Devialet Expert 140 Pro is verkrijgbaar met een afwerking in donker chroom.

Nieuw product, meer info volgt.

Kijk voor meer informatie op de website van Devialet.

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 6 ohm140 watt